Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ: «Παιδιά και αποπαίδια» στη διαιτησία - Ύπνος βαθύς στην ΕΠΣ Πέλλας

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Μετά από έναν περίπου μήνα με το ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων στην ΕΠΣ Πέλλας, αιωρείται μια κατάσταση όσον αφορά τους ορισμούς διαιτητών η οποία βγάζει μάτια και όμως κάποιοι αρμόδιοι σιωπούν και αφήνουν άσχημες εντυπώσεις στους φίλους αλλά και στους παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που με νύχια και με δόντια προσπαθούν μέσα στη γενική κρίση που υπάρχει να κρατήσουν ψηλά το γόητρό του.

Δυστυχώς αυτός ή αυτοί που ορίζουν, λειτουργούν με διαφορετικά κριτήρια, έχοντας στην ουσία χωρίσει τις σφυρίχτρες σε διαφορετικά στρατόπεδα. Χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτεροι λόγοι, κάποιοι διαιτητές ορίζονται σε δύο ματς το Σαββατοκύριακο, κάποιοι άλλοι σε ένα, ενώ άλλοι σε κανένα, προκαλώντας απορίες στον φίλαθλο κόσμο.

Για ποιον λόγο οι υπεύθυνοι της ΕΠΣ Πέλλας αφήνουν να κάνουν κάποιοι άνθρωποι ότι θέλουν, να διχάζουν την κοινή γνώμη με τα τερτίπια τους, την ίδια στιγμή που αυτοί οι άνθρωποι ήταν εξαφανισμένοι από τα γήπεδα όσο ήταν εκτός πραγμάτων, δείγμα της μεγάλης… αγάπης τους για το ποδόσφαιρο του Ν. Πέλλας.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:

-Πως είναι δυνατόν κάποιοι διαιτητές που δεν μπήκαν στον κόπο να δώσουν το παρών στα πρόσφατα τεστ που έγιναν, να συμμετέχουν στους ορισμούς και κάποιοι άλλοι που κατέθεσαν την ψυχή τους όλα αυτά τα χρόνια να περνούν στο περιθώριο με το έτσι θέλω;

-Γιατί υπάρχει αυτό το μένος από την επιτροπή ορισμού προς κάποιους διαιτητές;

-Τι κάνει ο Πρόεδρος της επιτροπής αρχικά και η ηγεσία της ΕΠΣ Πέλλας;

-Για ποιον λόγο έχουν αφήσει εν λευκώ να γίνεται αυτή η αδικία εις βάρος ανθρώπων που έχουν προσφέρει στην διαιτησία;

-Γιατί δεν βγαίνουν να τοποθετηθούν δημοσίως και να εξηγήσουν οι άνθρωποι της ΕΠΣ Πέλλας που ανήκουν τελικά οι διαιτητές βάση του κανονισμού της ΕΠΟ; Στην ΕΠΣ ή στον Σύνδεσμο Διαιτητών Πέλλας;

Δυστυχώς έχει χαθεί ο έλεγχος με την ανέχεια βέβαια των υπευθύνων και οι πιστοί στρατιώτες διαιτητές του καθεστώτος που όλοι γνωρίζουν πλέον εκτός από κάποιους που εθελοτυφλούν παίρνουν τη μερίδα του λέοντος ασχέτως των ικανοτήτων τους και παρά τα παράπονα των παραγόντων ότι πονούν τα μάτια τους με αυτά που βλέπουν κάθε Σαββατοκύριακο.

Αν δεν ξυπνήσουν εγκαίρως εκεί στην ΕΠΣ Πέλλας και δεν βάλουν στη θέση τους κάποιους καρεκλοκενταύρους να είναι σίγουροι ότι θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα στο μέλλον και ένα πράγμα θα πρέπει να ξέρει η επιτροπή ορισμού διαιτητών, ότι η διαιτησία είναι χόμπυ και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να απομακρύνει κανέναν από τον χώρο για να εξυπηρετεί τους ψευτοεγωισμούς του και τις εμπάθειες προς κάποιους έχοντας κατά νου του ότι κάνει καλά την δουλειά του, ενώ κατά βάθος γνωρίζει ότι βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί.

21 σχόλια:

  1. Ti psaxnete na brite tora. Tin epsp tha ti kanoun mpourdelo autoi. 600 euro etaxan sta somateia kai mi pliromi tis protis diaitisias . Trote papa oloi oi paragontes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μανωλακης-τσαλγινης.παρτε τους την σφυριχτρα.ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δηλαδή μέχρι πέρυσι ήταν όλα καλα? εεε δεν ήταν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα θελα να 'ξερα κυριε αρθρογραφε αν αυτα τα ερωτηματα σας απασχολησαν και με την προηγουμενη διοικηση....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραία ανακοίνωση αυτή κύριε Μπίνο ανάλογες ανακοινώσεις δεν έβαζες παλαιότερα που γίνονταν ΠΟΛΥ χειρότερα πράγματα . Αυτή η ανακοίνωση αγγίζει μόνο έναν ΚΟΛΛΗΤΟ σου.( πουλένι )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ειναι πολυ νωρις για να βγαζουμε ευκολα συμπερασματα.........πρεπει να δωσουμε χρονο στο κυριο καρακελιδη που νομιζω ειναι ο πιο καθαρος απο ολους τους προκατωχους του.θυμαστε ολοι τα 3 δυσκολα χρονια που περασαμε με τον κ πολατιαν.απειλες διχωνιες και εκφοβισμοι δεν υπαρχουν πλεον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. otan ta ekane o armenis afta eseis panigirizate!!
    ola kala pane
    episimos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. λαζαρακη που χαθηκες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μακριά από τον ΚΑΡΑΚΕΛΙΔΗ μας διάλυσε....
    Μουσείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ένωση ΠΕΛΛΑΣ ΠΑΡΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΡΙ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ειδαμε και τον φιλο σας τον αρμενη που το μονο που τον ενοιαζε ηταν να μπει παρατηρητης σουπερ λιγκ,μονο το προσωπικο του συμφερον κοιταζε και δυο τρεις που τον περυτριγιριζαν συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αιντε ρε τραβατε σπιτια σας ολοι,κανενας δεν ειναι για την διαιτησια αξιος,μονο συμφεροντα ειστε και τιποτα αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σχεδόν όλοι οι Διαιτητές καταφέρνουν να αντέξουν τις εκάστοτε αντιξοότητες, αλλά αν θες να δοκιμάσεις το χαρακτήρα κάποιων από αυτούς δώστε τους εξουσία για να εμφανίσουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα.Ποιος είναι αυτός???Αλαζονεία,φθόνος,μικροπρέπεια και υποκρισία με παράπλευρα θύματα αυτούς που έχουν διαφορετική άποψη,κάνοντας τους κριτική προβάλλοντας χωρίς στερεότυπα τα πιστεύω τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 1.ο Πολατιάν είναι παρελθόν.Οι άνθρωποι του είναι?
    2.Θέλουμε ανανέωση διαιτητών και καθάρισμα ανθρώπων χωρίς φιλοδοξίες.
    3.Μαζί με τις μεταγραφές και τα έξοδα τους οι ομάδες είναι υποχρεωμένες και πρέπει η νομαρχία και η περιφέρεια να βοηθήσει να έχουμε καλύτερα γήπεδα .
    4.ΤΟ κυριότερο: όταν ολόκληρες ομάδες κολοσσοί όπως πχ Αρης, ΑΕΚ, πέφτουν Γ εθνική ας εξηγήσουν μερικές ομάδες χωρίς κόσμο το ποδοσφαιρικό τους στίγμα.
    Αντί το Άσπρο να είναι η ακαδημία του Εδεσσαικού θα παίζουν με ισάξιους στόχους?
    4.Συγχαρητήρια σε ομάδες που προωθούν το αληθινό ερασιτεχνικό πνεύμα ,Ριζό Ελπίδα κλπ
    Ας ελπίσουμε να δούμε καλο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ο πολατιαν εχει εδω και 3 χρονια που εχει φυγει απο την διαιτησια και εσεις ακομη ασχολειστε μαζι του...γιατι αραγε??/μαλλον γιατι ΠΟΤΕ δεν θα μπορεσετε να τον φτασετε...ΑΝ Η ΖΗΛΕΙΑ ΗΤΑΝ ΨΩΡΑ ΘΑ ΚΟΛΛΟΥΣΕ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ....το τι εκανε στην διαιτησια το καρπωνεται πλεον αυτος ο 9μην τον χαρακτηρισω)που ειναι στην επιτροπη ...θα σας πω ονοματα και εσεις μετα μπορειτε να κρινετε...Σελεμιδης,Σιπκας Ιωαννης,Σιπκας Σταυρος,Φωτιας,Δεμερτζης Χρηστος και πολλοι αλλοι ειναι ολοι του Πολατιαν...απο την μερια καρακελιδη ειναι οι ΣΙδηροπουλος,Θεολογου,Σγουρος,Γατσος,Αφοι Κουκουληδες,Καραμπατακης,Γεωργιου....Μπορειτε να κρινετε και αγωνιστικα και χαρακτηρες...τα συμπερασματα δικα σας κυριοι του ποδοσφαιρου...και της ΕΠΣ Πελλας που τον κραταει ακομη....επισημος απο την ΕΠΟ....καληνυχτα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εσεις κυριε κοιτατε την διαιτησια σαν δυο αντιμαχομενα στρατοπεδα εμεις σαν ομαδες τι φταιμε αυτος ο κυριος εχει αραγε φυγει απο τηνδιαιτησια εδω και 3 χρονια ?εσεις το πιστευετε αυτο?το καλυτερο που εχει ειναι μην ασχοληθει ξανα με το ποδοσφαιρο μονο ζημια του εχει κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ
    ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΑΤΙΑΝ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  19. κουμαντο ο φασουρακης κανει στην διαιτησια παρτε το χαμπαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κόκκινο πανί είναι στην ένωση ο ΚΑΡΑΚΕΛΙΔΗΣ κανένας δεν τον θέλει εκτός του κωνσταντινιδη και του Παναγιωτίδη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. καλα τα λετε για τον πολατιαν .....αλλα να δουμε παλικαρια στιβαρα ποτε θα κοιταξουν οι κατω την πελλα παλι γιατι οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News