Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Δήμαρχος Σκύδρας: «Όλοι μαζί για έναν φιλικότερο κι ομορφότερο κόσμο»

Mε την πρωτοπόρα, ενεργό παρουσία και συμμετοχή του Δήμου μας, του Δήμου Σκύδρας

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

Τη συμβολή των πολιτών και των τοπικών αρχών στη βελτίωση των κυκλοφοριακών καταστάσεων και μετακινήσεων και γενικότερα στην αναβάθμιση των αστικών συνθηκών για καλύτερη ποιότητα ζωής αναδεικνύει και φέτος η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας – Μετακίνησης 2014 (European Mobility WeeK).

Ξεκινάει δε από την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου κι ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου με την πρωτοπόρα, ενεργό παρουσία και συμμετοχή του Δήμου μας, του Δήμου Σκύδρας.

Μέχρι στιγμής, 1.665 πόλεις και φορείς λαμβάνουν μέρος σε παγκόσμιο επίπεδο καταμαρτυρώντας τη σημασία, τη σπουδαιότητα και την αναγνωρισιμότητα ενός θεσμού που έχει πλέον ξεπεράσει τα ευρωπαϊκά δεδομένα κι έχει καταστεί οικουμενικός.    

O θεσμός αυτός αποτελεί μετεξέλιξη της ευρωπαΐκής δράσης «Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο». Σκοπός του δε, είναι ν΄απαντάει στις ανάγκες και στις επιθυμίες των συνανθρώπων μας για βιώσιμες, καθαρές και πάνω απ΄όλα ανθρώπινες πόλεις και περιοχές. Με τη χρήση εναλλακτικών τρόπων και μέσων μετακίνησης, με λιγότερο κυκλοφοριακό, θόρυβο, καυσαέριο , περισσότερο πράσινο, περισσότερους ελεύθερους δημόσιους χώρους, καθαρότερο περιβάλλον και φυσικά σεβασμό στον κάθε συμπολίτη μας, (άτομα με ειδικές ανάγκες, παιδιά, άτομα τρίτης ηλικίας κ.α.).    

Οι εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει ο Δήμος Σκύδρας, όπως είναι εικαστικές κι αθλητικές συναντήσεις, ποδηλατοδρομία, περιβαλλοντικές παρεμβάσεις, ημέρα χωρίς αυτοκίνητο έχουν ως εφαλτήριο, όπως πάντα, τον εθελοντισμό και την εταιρική κοινωνική συμμετοχή .    

Ας στηρίξουμε, λοιπόν, αγαπητές μου συμπολίτισσες και συμπολίτες τις δράσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μετακίνησης – Κινητικότητας κι ας γίνουμε συναυτουργοί και συνοδοιπόροι στη μεγάλη προσπάθεια για έναν φιλικότερο κι ομορφότερο, για όλους μας, κόσμο. Κι αν ο δρόμος είναι μακρύς και τραχύς, μαζί θα τα καταφέρουμε.

Η Δήμαρχος Σκύδρας
Κατερίνα Ιγνατιάδου

14 σχόλια:

  1. κ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΕΧΑΣΕΣ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατερίνα συνέχισε έτσι δυναμικά. Ένας αντίπαλος -φίλος σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουμε δήμαρχο κούκλαρα και πολύ δραστήρια. Θα δείτε σε λίγο καιρό ένα δήμο αγνώριστο από το μεράκι της Κατερίνας. !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ Κ. ΔΗΜΑΡΧΕ, ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΝΔΑΛΟΥ....ΜΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑ 26 ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΤΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 2η ΑΛΛΑ, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΚΙ ΕΝΑΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΟΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΧΟΙΔΗ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ....ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑ ΜΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ;;;;;;;ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΑ, ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ. ΑΓΡΟΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΑΛΙ Ο Κ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ.....ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΓΙΑ ΑΝΥΨΩΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ....ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΟΠΟΙΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΒΑΦΕΙ, ΟΠΟΙΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ, ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΚΡΟΕΠΙΣΚΕΥΕΣ (ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ), ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΖΗΤΗΣΑΝ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ''ΑΡΩΓΟ'' ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΟΛΑ. ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ.....ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΞΕΛΕΞΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ... ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑΤΕ ΚΑΛΑ. Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ... ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.

      Διαγραφή
    2. Σωπα ραχηλ, αρχισεσ να ψελιζεις, σσσσσσσσσσσσσσ, σ'ακουμε και σε βλεπουμε

      Διαγραφή
  5. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ...ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ...ΙΣΩΣ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ...ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΚΑΠΟΙΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ; ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΧΟΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΠΟΜΟΝΑ ΤΟΥ ΜΑΝΔΑΛΟΥ;;;; ''ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ''.....ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ, ΥΠΕΡΟΠΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥΣ....ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ''ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΥΣ'' ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΛΑΙΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.....Υ.Γ. ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ;;;;;;ΟΟΕΕΟΟ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εμεισ ξερουμε μια ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ..
    ΚΑΛΑ ΕΙΠΕ Ο ΧΟΙΔΗΣ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΤΙΖΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΟΤΙΖΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ,, ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑΑ... ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΛΕΧΘΕΙ ΠΑΝΤΩΣ.. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΤΙΖΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΗΣ... ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ.. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΡΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Η ΠΟΜΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ''ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ''....ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;;;;;ΟΤΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ...ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΝ ΥΔΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟΥ ΤΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ...ΑΝ ΟΜΩΣ ΥΔΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ; ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕ Ο ΧΟΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ!!!!!!!! ΓΚΕ ΓΚΕ;;;; ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ....ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ;;;;ΜΗΠΩΣ Ο ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ;;; ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΣ ΕΤΣΙ;;;; ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ.........

      Διαγραφή
    2. ΑΚΟΜΗ ΠΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΝΤΕΡΙΔΗ;;;; ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! ΠΙΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..........

      Διαγραφή
    3. ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΟΝΑΕΙ Η ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ????? ΠΛΟΥΤΙΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΔΙΑΒΑΖΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ: ΕΓΩ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΑ, ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.

      Διαγραφή
    5. Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΔΙΑΒΑΖΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ: ΕΓΩ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΑ, ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.

      Διαγραφή
  7. ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ???OTI ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ .....ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΛΑ, ΕΣΥ ΤΟ ΛΕΣ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΑΥΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News