Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Προκαλούν στη Βουλή: 30.000 ευρώ για τις ανάγκες πρώην βουλευτών και ευρωβουλευτών

Η χορηγία έγινε κατόπιν επιστολής – αιτήματος που έστειλε ο πρόεδρος της Ένωσης στον Πρόεδρο της Βουλής, από τις 29/8/2014

Ερωτηματικά προκαλεί η οικονομική ενίσχυση με 30.000 ευρώ της Ένωσης των τέως βουλευτών και ευρωβουλευτών από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, κάτι που τελικά δείχνει πως μερικοί παρά την κρίση δεν έχουν βάλει μυαλό!

Όπως διαβάζουμε στο newsit, η σχετική απόφαση, που φέρει την υπογραφή του Προέδρου της Βουλής Ευάγγελου Μειμαράκη και αναρτήθηκε στον κόμβο του Κοινοβουλίου «Διαφάνεια», αναφέρει χαρακτηριστικά πως «επιχορηγούμε από τον προϋπολογισμό οικονομικού έτους 2014 την Ένωση τέως βουλευτών και ευρωβουλευτών με το ποσό των 30.000 ευρώ για την κάλυψη των λειτουργικών τους δαπανών».

Ωστόσο άγνωστο παραμένει ποιες είναι αυτές οι ανάγκες των πρώην Εθνοπατέρων μας που κατά καιρούς έχουν δοκιμάσει το κοινό, περί δικαίου αίσθημα, όπως για παράδειγμα πρόσφατα, όταν, σε καιρό οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης, διεκδίκησαν από το ελληνικό δημόσιο τα αναδρομικά που κέρδισαν οι δικαστικοί.

Κι αυτό γιατί με βάση το Σύνταγμα η βουλευτική αποζημίωση και σύνταξη συμβιβάζει και συναρτάται από τις αντίστοιχες αποδοχές των δικαστικών. Οι εν ενεργεία βουλευτές δεν το… «τόλμησαν», οι τέως όμως ανερυθρίαστα απαίτησαν αυξήσεις…!

Η χορηγία έγινε κατόπιν επιστολής – αιτήματος που έστειλε ο πρόεδρος της Ένωσης στον Πρόεδρο της Βουλής, από τις 29/8/2014.

ΟΛΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News