Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Ήρθε η δικαίωση για τον Τζαμτζή μετά από 14 χρόνια αγώνων - Σύνταξη στα 62 για τους αγρότες

"Χρωστάμε πολλά στους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και τους αλιείς μας και γι αυτό από το 2000 που εκλέχτηκα Βουλευτής, κάναμε συνεχή αγώνα με πολλούς συναδέλφους"

ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ 62ο ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ 40 ΕΤΗ ΑΣΦΑΛΗΣΗΣ- ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΜΑΣ.

Οι 31 συνάδελφοι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Τζαμτζής Ιορδάνης Βουλευτής Πέλλας...

...Αυγενάκης Λευτέρης Βουλευτής Ν. Ηρακλείου, Βλαχογιάννης Ηλίας Βουλευτής Ν. Τρικάλων, Πατριανάκου Φεβρωνία Βουλευτής Ν. Λακωνίας, Σκόνδρα Ασημίνα Βουλευτής Ν. Καρδίτσας, Κόνσολας Εμμανουήλ Βουλευτής Ν. Δωδεκανήσου, Καραμανλή Άννα Βουλευτής Β΄ Αθηνών, Αντωνίου Μαρία Βουλευτής Ν. Καστοριάς, Μαρίνος Ανδρέας Βουλευτής Ν. Ηλείας, Κοψαχείλης Τιμολέων Βουλευτής Ν. Γρεβενών, Αραμπατζή Φωτεινή Βουλευτής Ν. Σερρών, Σαμπαζιώτης Δημήτριος Βουλευτής Ν. Μεσσηνίας, Μπατσαρά Γεωργία Βουλευτής Ν. Ημαθίας, Αναστασιάδης Σάββας Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, Τσιάρας Κωνσταντίνος Βουλευτής Ν. Καρδίτσας, Κοντογιάννης Γεώργιος Βουλευτής Ν. Ηλείας, Πασχαλίδης Ιωάννης Βουλευτής Ν. Καβάλας, Μακρή – Θεοδώρου Ελένη Ν. Φθιώτιδας, Κωνσταντινίδης Ευστάθιος Ν. Φλώρινας, Παναγιωτόπουλος Νικόλαος Βουλευτής Ν. Καβάλας, Κουτσούμπας Ανδρέας Βουλευτής Ν. Βοιωτίας, Κωνσταντόπουλος Γεώργιος Βουλευτής Ν. Πιερίας, Κοντός Αλέξανδρος Βουλευτής Ν. Ξάνθης, Βογιατζής Παύλος Βουλευτής Ν. Λέσβου, Τσαβδαρίδης Λάζαρος Βουλευτής Ν. Ημαθίας, Χριστογιάννης Δημήτριος Βουλευτής Ν. Πιερίας, Τζαβάρας Κωνσταντίνος Βουλευτής Ν. Ηλείας, Κόλλιας Κωνσταντίνος Βουλευτής Ν. Κορινθίας, Κουτσογιαννακόπουλος Κωνσταντίνος Βουλευτής Ν. Φθιώτιδας, Κυριαζίδης Δημήτριος Βουλευτής Ν. Δράμας, Κοντογεώργος Κωνσταντίνος Βουλευτής Ν. Ευρυτανιας, εκφράζουμε την ικανοποίηση μας, για την κατάθεση τροπολογίας, από τον Υπουργό Εργασίας κ. Βρούτση και τον Αν. Υπουργό Οικονομικών κ. Σταικούρα, για την μείωση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης των αγροτών, από το 67ο στο 62ο έτος της ηλικίας τους, με 40 χρόνια ασφάλισης.

Η υλοποίηση της εξαγγελίας του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, δικαιώνει τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και τους αλιείς μας, που αγωνίζονται και παλεύουν με την γη, τα ζώα και την θάλασσα, μέσα στο κρύο και την ζέστη, παράγοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής άξιας, που τρέφουν την Ελλάδα, εξάγονται στο εξωτερικό και προσφέρουν στην Εθνική Οικονομία.

Χρωστάμε πολλά στους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και τους αλιείς μας και γι αυτό από το 2000 που εκλέχτηκα Βουλευτής, κάναμε συνεχή αγώνα με πολλούς συναδέλφους, οι οποίοι έχουν συνυπογράψει δεκάδες ερωτήσεις-παρεμβάσεις, που ήμουν πρώτος υπογράφων, αλλά και τροπολογία για το θέμα της μείωσης του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης των αγροτών μας, ανδρών και γυναικών.

Παρατίθενται η τελευταία μας παρέμβαση-ερώτηση (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

6 σχόλια:

  1. na doyme poy tha vre8i agrotis na pari syntaksi sta 60

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μυρίζουν εκλογές....................!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τους κάνουμε και ΑΓΑΛΜΑΤΑ.αυτοί στα ποσά βγενουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτη η καραμελα με την σηνταξη σταματηστε την η ασφαλιση αγροτων ξεκινησε απο το 1988 πριν 26 χρονια κανεις δεν εχει 40 χρονια για να βγει στην σηνταξη μη μας κοροιδευετε στα μουτρα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή θα έπρεπε να ασφαλιστώ από τα 22 μου χρόνια. Συν 40 έτοι 62 Χρόνια και τώρα σύνταξη. Ζήτωωωωω. Ε είναι μια μεγάλη επιτυχία κατάκτηση μιλάμε. Σαράντα χρόνια αγρότης χαχαχαχαχαχα , μόνο ένα ρομποτ θα μπορεί να το κάνει αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News