Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

"Σφαγή" αριστούχων και εκτίναξη των βάσεων σε Ιατρικές και Πολυτεχνικές σχολές (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Δείτε τις προβλέψεις για τις βάσεις στις περιζήτητες σχολές

Σχεδόν 40% έχει αυξηθεί φέτος ο αριθμός των αριστούχων γεγονός που αναμένεται να εκτινάξει τις βάσεις που ανακοινώνονται στα τέλη του μήνα.

Η μεγαλύτερη αύξηση αριστούχων καταγράφεται στην τεχνολογική κατεύθυνση ενώ συνολικά ο αριθμός των υποψήφιων που πήραν βαθμολογία από 18 ως 20, άριστα δηλαδή, είναι φέτος σχεδόν 7.500 άτομα.

Αποτέλεσμα αυτού αναμένεται να είναι χιλιάδες μαθητές που έγραψαν καλά, ακόμη και οι αριστούχοι να μην πετύχουν τελικά να εισαχθούν στην σχολή επιλογής τους καθώς θα αυξηθούν κατά πολύ οι βάσεις αυτών των σχολών.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι η αύξηση του ποσοστού των αριστούχων στα μαθήματα της θετικής κατεύθυνσης φτάνει ως και το 50%.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News