Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Σοκάρει η περιγραφή του πατέρα - δράστη: Ετσι σκοτωσα τον γιο μου

Τι υποστήριξαν στις απολογίες τους ο θείος, η θεία και ο γαμπρός του θύματος, που αφέθηκαν ελεύθεροι. Την Τρίτη στον ανακριτή ο πατέρας και η μητέρα. Πώς περιέγραψε ο δράστης τη στιγμή της δολοφονίας του γιου του

Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκαν την Δευτέρα (18/08) τα τρία από τα πέντε μέλη της οικογένειας, που έχουν συλληφθεί για τη δολοφονία του 39χρονου στο Άστρος Κυνουρίας.

Πρόκειται για τον 71χρονο θείο του θύματος, την 70χρονη θεία και τον 53χρονο γαμπρό. Μετά την απολογία τους, αποφασίστηκε να αφεθούν ελεύθεροι , υποστηρίζοντας όλοι ότι δεν είχαν καμία απολύτως ανάμιξη στο έγκλημα.

Ο 71χρονος, που κατηγορείται για περιύβριση νεκρού και εμπρησμό αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση ύψους 3.000 ευρώ. Σύμφωνα με το astrosnews.gr, υποστήριξε ότι επισκέφτηκε με τη σύζυγό του την οικογένεια το βράδυ της 15ης Αυγούστου για να ευχηθούν για την ονομαστική εορτή μίας εκ των ανιψιών τους.

Ο γαμπρός, από την πλευρά του, κατηγορείται για ψευδορκία και αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους, τονίζοντας ότι την ημέρα της δολοφονίας βρισκόταν μαζί με την οικογένειά του, 60 χιλιόμετρα μακριά από το Άστρος.

Το πρωί της Τρίτης (19/08) ενώπιον του ανακριτή θα βρεθούν ο 75χρονος πατέρας, που έχει ομολογήσει το έγκλημα και η 67χρονη μητέρα του θύματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας θα αναλάβει πλήρως την ευθύνη, υποστηρίζοντας ότι σχεδίασε και έφερε μόνος του εις πέρας τη δολοφονία του γιου του.

"Ποιο πόδι θα μου έκοβες, το αριστερό; Πάρε μία. Θα μου έκοβες και το δεξί; Πάρε κι άλλη"

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που αποκάλυψε ο πατέρας στους αστυνομικούς, κατά την κατάθεση του. "Στο σπίτι δεν ήταν κανείς. Τον περίμενα στο μπαλκόνι. Μόλις έφτασε άρχισε να χτυπά την πόρτα. "Η μάνα σου λείπει. Εσύ δεν έχεις κλειδιά;" του φώναξα" αναφέρει στην περιγραφή του, ο 75χρονος, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Ο 39χρονος είχε ενημερώσει ότι θα πήγαινε στο Άστρος από την Αθήνα. Ο πατέρας τον περίμενε στο σπίτι. "Πήρε μια γλάστρα και μου την πέταξε από την αυλή στο μπαλκόνι. Εγώ τον πυροβόλησα με το δίκαννο με ένα μονόβολο. Έπεσε κάτω".

"Ποιο πόδι θα μου έκοβες, το αριστερό; Πάρε μία! Θα μου έκοβες και το δεξί; Πάρε κι άλλη!" έλεγε ο 75χρονος την ώρα που έδινε τη χαριστική βολή στον γιο του. 

---
news247.gr

5 σχόλια:

  1. nai sas peirakse pou efage to kaimeno to paidi e?ekeino den eixe sebash xtypoyses tosa xronia mana kai patera kai sas ftaei o pateras?poso tha antexe akoma!tetoia paidia einai baros sthn koinonia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξεχνάς κατι όμως, το παιδι αυτο το μεγάλωσε ο ίδιος του, δεν τον μεγάλωσαν οι λύκοι ουτε οι γείτονες, αρα εχει ενα μερίδιο ευθύνης και αυτος

      Διαγραφή
    2. Σε αυτό κάνεις λάθος 11.58 Έχω δυο αγόρια ο ένας με τον άλω δεν έχουνε καμία σχέσει !! Ο άνθρωπος τελικά κατά 80% γεννιέται και 20% φτιάχνεται ..

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News