Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Σταμάτησαν οι εργασίες στο χωματόφραγμα της Αριδαίας! Γιατί; (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες από το φράγμα

«Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει», λέει ο λαός. Και μετά το «Γεφύρι της Άρτας», στην ιστορία θα μείνει το «Φράγμα της Καρατζόβας».

Ένα χωματόφράγμα που γινόταν κάθε χρόνο για τη διευκόλυνση των αγροτών Αριδαίας και Υδραίας, ωστόσο φέτος η Δημοτική Αρχή βρίσκει συνεχώς δικαιολογίες για τη μη υλοποίησή του.

Ωστόσο, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ευθύνη δεν φέρουν μόνο οι απερχόμενοι, αλλά και οι νεοεκλεγέντες και όλοι μαζί οφείλουν απαντήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η υλοποίηση του χωματοφράγματος ξεκίνησε με χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τον Δημήτρη Πασόη και τον Γιάννη Σηφάκη, ωστόσο ο νεοεκλεγέντας Δήμαρχος που είχε προαναγγείλει πριν λίγο καιρό τον συγκεκριμένο «έρανο» δηλώνει… άγνοια ακόμα και για την έναρξη των εργασιών.

Το θέμα είναι ότι οι εργασίες σταμάτησαν και οι πολίτες περιμένουν μια απάντηση! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ;

Δείτε φωτογραφίες από το φράγμα:







7 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ Ή ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ? ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ Ο ΠΑΣΟΗΣ. ΠΑΡΤΕ ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είδαμε και τη στάση του Μπίνου.
    Δεν ξέρω, να ρωτήσω, να μάθω και στο τέλος τίποτα.
    Είναι όπως το νε ζναμ, νε βιντέ, νε τσού.
    δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα.
    έτσι πρέπι να ονομάσει το συνδυασμό του.
    Αλίμονο μας, τι μας περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστή η παρατήρησή σας Κε Βαφειάδη ότι έχουν ευθύνη και οι νεοεκλεγέντες. Δεν τους είδαμε να παίρνουν καμιά πρωτοβουλία. Το άφησαν το θέμα στην τύχη του. ότι βρέξει ας κατεβάσει. Έτσι θα διοικήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι που εχουν οραμα και ορεξη να προσφερουν στον τοπο!! ορεξη για δουλεια κλπ μπουρδες,δυστυχος ο κοσμος δεν μαθαινει απο τα λαθη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα δουμε και τους καινουργιους, αμα ειναι σαν τους απερχομενους την κατσαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To θέμα πρέπει να απασχολήσει πολύ σύντομα το νέο δημοτικό συμβούλιο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. Και την απόδοση ευθυνών για τίς 52.000,00 € που πληρώθηκαν για μελέτες και άδειες που ( απεδείχθη) ότι δεν έδωσαν λύση στο πρόβλημα (τι ακριβώς ανετέθη, ποιός ανέθεσε και ποιός παρέλαβε τις μελέτες κλπ). Και φυσικά για τον τρόπο που πρέπει να κινηθεί ο Δήμος για την νομιμοποίηση της συγκεκριμένης επέμβασης που χρειάζεται να γίνεται κάθε χρόνο ( τί ύψος χωματοφράγματος χρειάζεται, μπορεί να βγεί άδεια με τα υφιστάμενα πρανή χωρίς άλλες επεμβάσεις κλπ). Ο καιρός; που αιρετοί και υπηρεσίες του δήμου με ανευθυνότητα και ευθυνοφοβία αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα ( με αποτέλεσμα να χάνονται χρήματα σε αυτή την συγκυρία χωρίς κανένα αποτέλεσμα και ακόμη να καίγεται ο κάμπος ) πρέπει να τελειώσει ανεπιστρεπτί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σηφακη αστους να βραζουν στο βρωμικο ζουμι τους. Δεν εχουν καταλαβει τιποτα απο το ΑλλαΖουμε την Αλμωπια. Οποτε βοηθεια μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News