Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Δυναμικό ξεκίνημα για τον Άρη Λουτρακίου που "λύγισε" τον Ηρακλή Γαρεφείου

Δείτε το φωτορεπορτάζ από τον αγώνα κυπέλλου μεταξύ του Ηρακλή Γαρεφείου και του Άρη Λουτρακίου που έληξε 1 – 5:


































7 σχόλια:

  1. ΟΜΑΔΑΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αποτελεσμα είναι άδικο για την ομάδα μας.. Έτσι είναι όμως αν το φρούτο που σφυρίζει έχει κόλλημα με το χωριό και δεν ξέρουμε τον λόγο δίνει στην αντίπαλη ομάδα ανύπαρκτο πέναλτι και γεμίζει τους παίχτες με κάρτες και τους κόβει όλη την ψυχολογία και το πάθος που είχαν στον αγώνα... Κύριοι της ΕΠΣ αν ξεκινάμε έτσι στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν τι θα ακολουθήσει αργότερα... Θέλετε να διαλυσετε την ομάδα? Αυτό δεν πρόκειται να γίνει και θα μας βρείτε μπροστά σας.. Είπαμε φέτος που αναλάβαμε νέοι άνθρωποι να κάνουμε σχέσεις καλύτερες αλλά εσείς μάλλον δεν θέλετε για λόγους που δεν ξέρουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η ομαδα επαιξε πολυ καλα ολα τα παιδια εδιξαν το παθος και την ορεξη οπως πρωειπες '' Θέλετε να διαλυσετε την ομάδα? Αυτό δεν πρόκειται να γίνει και θα μας βρείτε μπροστά σας..'' και οχι μονο την ομαδα αλλα και ολους\ ολες τους \τις οπαδους

      Διαγραφή
  3. Χαλαρώστε ρε γαρεφιωτες στο ματς ηταν ο χωριανος σας ο Χριστιανιδης σύμβουλος της ΕΠΣ και έξω ελεγε άριστη διαιτησία. Μια ζωή ετσι βλέπετε μπάλα και όλοι σας αδικούν. Παραδεχτείτε μια φορα την ήττα σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο χριστιανίδης ειναι απο το νεοχώρι...οπότε ξεκινάς τελείως λάθος...δεύτερον δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα παιδιά απο το λουτράκι αλλα με τον νέο "κολίνα" μαυρίδη ο οποίος δεν είναι η πρώτη φορά που σφυρίζει τόσο χαλια την ομάδα μας..δεν πήραμε ούτε ένα σφύριγμα..ενώ η ευκολία που μοίραζε τις κάρτες στους δικούς μας προκαλώντας τους εκνευρισμό ήταν παροιμιώδης

      Διαγραφή
  4. Λοιπον γιατι πολλυ τραβαει καθε χρονο αυτη η ιστορια.. Το ματς ηταν δυνατο και παιζοταν ποδοσφαιρο μεχρι που ο ''κυριος'' ρεφερι να αλλαξει τις ισοροπιες προφανως λογω κομπλας.... δεν κλαιγομαστε και ξερουμια μια χαρα και απο ποδοσφαιρο και απο σωστες συμπεριφορες.... να ξερετε ολοι πως φετος αναλαβαμε νεοι ανθρωποι που σκεφτομαστε καθαρα και δικαια. δεν ζηταμε ουτε να μας σπρωχνουν ουτε να μας λυπουνται. Αυτο που θελουμε ειναι ενα καθαρο παιχνιδι και απο εμας και απο τους αντιπαλους. αλλα πρωτιστως απο τους διαιτητες και την ιδια την ενωση. Δεν θέλω να κανω λεκτικη επιθεση σε διαιτητες , ούτε να προσβάλω την διοικηση της επς απλα να δούμε λιγο ορθολογικα και να καταλαβουν όλοι πως τα παιδια όλων των ομάδων κάνουν τον αγώνα τους για να παίξουν μπάλα. Να κάνουν δηλαδη αυτό που αγαπάν. Αφηνουν δουλειές και οικογένειες για να είναι εκεί και να συμετάσχουν στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Γιαυτό παρακαλώ πολλυ να υπάρχει σεβασμός σε αυτά τα παιδιά. Και λάθη θα γίνουν φυσικά , απο διαιτητές , παίχτες παράγοντες. Αλλα η επαλάληψη λαθών απο συγκεκριμένα άτομα σε συγκεκριμένους συλλόγους δεν είναι τυχαία. Καλή αρχή να έχουμε και υγεία σε όλο τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οσο περναει ο καιρος αυτος που το παιζει διαιτητης γινεται ολο και πιο επικινδυνος....προσεχετε ολοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News