Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Ούτε ένα γλυκό δεν μπορούν να φάνε... Έκλεψαν τα πανό της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας!

Και κάπως έτσι προέκυψε ένα ακόμα ποντιακό ανέκδοτο...

Σαμποτάζ στο χορό της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας θέλησε να κάνει άγνωστος, ο οποίος έκλεψε τα πανό του Συλλόγου που είχαν στόχο τη διαφήμιση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από έγκυρες πηγές, οι εθελοντές του Συλλόγου Πέτρος Δέκος, Κώστας Ιγνατίδης και Σάββας Ευσταθίου, θέλησαν να απολαύσουν ένα λαχταριστό γλυκό σε ζαχαροπλαστείο που βρίσκεται στην πλατεία Αγγελή Γάτσου στην Αριδαία θέλοντας να πάρουν δυνάμεις και εγκατέλειψαν για λίγο τα πανό.

Ωστόσο, όταν επέστρεψαν διαπίστωσαν ότι έλειπαν από το σημείο που τα είχαν ακουμπήσει!

Και κάπως έτσι προέκυψε ένα ακόμα ποντιακό ανέκδοτο...

6 σχόλια:

  1. δε νομιζω πως εφαγαν απο ΕΝΑ γλυκο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΛΕΨΕ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΣ ΓΑΙΔΑΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά τα σχόλια δεν περίμενα να τα δω ομολογώ... Συμφωνώ με το τελευταίο μόνο. Τα άλλα είναι μόνο για να αναρρωτιέται κανείς... Τι είναι πολύ καλό; Που κλάπηκαν τα πανό; Και ποιο είναι το θέμα με το πόσα γλυκά έφαγαν; Εσύ τα πλήρωσες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΕΤΡΑΝ ΑΛΑΝΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι δυο πρώτοι δεν είστε για τίποτα!
    11:52 κλαίω χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News