Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Ορφέας Ριζαρίου (ΦΩΤΟ)

Την Δευτέρα 18 Αυγούστου έγινε η πρώτη συγκέντρωση

Με πλήρως ανανεωμένο έμψυχο δυναμικό ξεκίνησε την προετοιμασία του ο περσινός κυπελλούχος Ορφέας Ριζαρίου.

Την Δευτέρα 18 Αυγούστου έγινε η πρώτη συγκέντρωση υπό την τεχνική ηγεσία του Κώστα Παρίση, παρουσία πολλών οπαδών της ομάδας και σύσσωμης της διοίκησης.

Οι στόχοι της φετινής χρονιάς δεν είναι άλλοι από μία καλή παρουσία στην Α1 ερασιτεχνική κατηγορία της Ε.Π.Σ. Πέλλας και η στήριξη της ομάδας σε παίκτες μικρής ηλικίας ώστε να αποτελέσει η ομάδα ένα υπόδειγμα ανάδειξης ταλέντων.

Ήδη παίκτες που αναδείχθηκαν στο Ορφέα Ριζαρίου κυρίως μικρής ηλικίας - μίας και τους δόθηκαν οι ευκαιρίες συμμετέχοντας στους αγώνες ως βασικοί παίκτες - βρίσκονται υπό την παρακολούθηση ομάδων ανώτερων κατηγοριών.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται κάποιες μεταγραφές παικτών σε θέσεις όπου υπάρχουν κάποια κενά ώστε κατά την έναρξη του πρωταθλήματος να παρουσιαστεί ένα αξιόμαχο σύνολο ώστε να πρωταγωνιστήσει στην αγωνιστική περίοδο

9 σχόλια:

  1. Βρε ρεαλιστές που είστε εκεί στο Ριζάρι... Άντε να σωθείτε πρώτα και μετά θα αναδείξετε και ταλέντα. Δεν βλέπεται ότι όλα τα ταλέντα σας έφυγαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μην αγχώνεσαι έχουμε και άλλα ταλέντα αν θες, κατσαπλια

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΟΡΦΕΑΡΑ!!!
      ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΒΓΑΖΑΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΒΟΥΛΩΣΑΜΕ ΣΤΟΜΑΤΑ
      ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ...Δ Ε Ν Θ Α Δ Ι Α Λ Υ Θ Ο Υ Μ Ε Π Ο Τ Ε

      Διαγραφή
    3. Ο Μπουμπος θα πάει Ριζαρι,ξέρει κανένας;

      Διαγραφή
  2. Βρε ξυπνήσατε πάλι εκεί στο Ριζάρι? Τελικά φέτος θα κατέβετε Α1 ή παιδικό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στο mini θα κατεβούμε αλλά και εκεί θα μας ζηλεύετε

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News