Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Γκρίνια για τα αξιώματα στο Δήμο Αλμωπίας - «Κρατώ ίσες αποστάσεις», λέει ο Δημήτρης Μπίνος

«Κρατώ ίσες αποστάσεις και σέβομαι όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους», δηλώνει ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος

Ίσες αποστάσεις δηλώνει πως κρατά ο Δημήτρης Μπίνος από όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του.

Το τελευταίο διάστημα υπήρξε και υπάρχει έντονη παρασκηνιακή γκρίνια από κάποιους συνεργάτες του, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι, καθώς θεωρούν ότι ο κ. Μπίνος έχει ήδη μιλήσει με κάποιους απ’ αυτούς, σχετικά με τα αξιώματα του Δήμου, ενώ με άλλους δεν έχει συζητήσει καθόλου.

Ωστόσο, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος που βρίσκεται σε διακοπές και επιστρέφει αρχές Αυγούστου, κάνει σαφές με κάθε ευκαιρία ότι θα μιλήσει με όλους όταν έρθει η ώρα και πως καμία απόφαση δεν είναι ειλημμένη, μιας και όπως αναφέρει σέβεται όλους τους συνεργάτες του.

Την ίδια στιγμή, το δημοσίευμα του Aridaia News για την ενδεχόμενη κατανομή των αξιωμάτων προκάλεσε… έντονα συναισθήματα και προβληματισμό σε κάποιους Δημοτικούς Συμβούλους, οι οποίοι εμφανίζονται… έξαλλοι, χωρίς υπερβολή.

Θυμίζουμε, ότι η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής είναι προγραμματισμένη για τις 23 Αυγούστου και θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Αριδαίας, παρουσία και προσώπων… έκπληξη.

Κλείνοντας, θεωρούμε ότι η συνταγή της επιτυχίας για μία διοίκηση που έχει να αντιμετωπίσει σοβαρότατα προβλήματα, είναι ο συνδυασμός της εμπειρίας των παλαιότερων με τον ενθουσιασμό των νεότερων και όχι οι ολοκληρωτικές απόψεις θεοποίησης ή μηδενισμού.

Όλα αυτά βέβαια θα κριθούν από τις αποφάσεις του Δημήτρη Μπίνου ο οποίος έχει το καρπούζι, έχει και το μαχαίρι!

4 σχόλια:

  1. τεραστια έλλειψη στελεχιακού δυνμικού ΚΑΙ σε αυτή τη δημοτική αρχή.Δείγμα των καιρών να μην ασχολούνται με την πολιτική αξιόλογα άτομα και να έχουμε δημ συμβούλους που πχ συμετείχαν για να πάρουν μεταθεση!!!! και το ωραίο είναι ότι το δήλωναν ευθέως !!!! σαν να λέμε : καλημέρα με ψηφίζετε να εκμεταλευτώ κάτι για πάρτη μου? ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσούζει 8:23 π.μ. που πέτυχαν να πάρουν μετάθεση ε; κάτσε άχρηστε εσύ στον τόπο σου και μην μιλάς πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News