Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Ορκίζεται η νέα Δημοτική Αρχή της Αλμωπίας

Ανακοίνωση

Σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Ν. 3852 / 2010 μετά την ανακήρυξη του επιτυχόντος και των επιλαχόντων συνδυασμών ο δήμαρχος, οι δημοτικοί σύμβουλοι,οι πρόεδροι των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων και οι σύμβουλοι δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων και οι τοπικοί εκπρόσωποι κοινοτήτων (για το Δήμο Αλμωπίας Χρυσής και Νερομύλων) πριν την ανάληψη των καθηκόντων τους θα ορκιστούν στις 23/8/2014 και ώρα 20.00 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Αριδαίας.

Σύμφωνα με τα άρθρα 52 και 53 αιρετός που δεν αποποιείται την εκλογή του και δεν απουσιάζει για λόγους αντικειμενικής δυσκολίας και δεν ορκιστεί στην προβλεπόμενη από το νόμο προθεσμία εκπίπτει αυτοδίκαια από το αξίωμα του.

6 σχόλια:

  1. η κατασταση στο εργοταξιο του δημου ειναι στο μαυρο χαλι δεν εχει προσοπικο για να καλυψουν της βασικες αναγκες του δημου π.χ για τα σκουπιδια και τα μηχανηματα ............και ολα τα μηχανηματα δεν εχουν ουτε μπαταριες καθε πρωι με τη δρωσουλα τα απορριματοφορα και τα μηχανηματα τα βαζουν μπρως με καλωδια απο το ενα μηχανημα στο αλλο .........Αρε πασοη αυτα δεν τα λες στο κοσμο.ειναι απαραδεκτο ο δημος με τοσα πολα μηχανηματα που εχει να μην εχει προσοπικο και μπαταριες στα μηχανηματα ετσι κανουν οικονομια στο δημο και λενε συμαζεψαμε το δημο..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΙΝΟ ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΙ ΕΧΕΙ ΚΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΟΠΩΣ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΗ Η ΚΛΙΚΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ola gia tin karekla ginonte kanena endiaferon gia ta problimata toy topoy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kali epitixia stin nea dimotiki arxi tou topou mas. as elpisoume na min epikratisoun palies taktikes kai ironika prosopa pros tous katikous tis polis mas..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. den ntrepese esy 7 53mm poy ua miliseis gia ton proistameno toy ergotajioy pio dikaio paidi den yparxei kai an ton allajei ua einai to megalytero lauos toy mpinoy ayto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φερτε πισω τον στρατό στην πολη μας! Καποιοι ξεχνανε γρηγορα φερτε πισω ολες τις υπηρεσιες που κλεισαν και τον στρατό. Ξυπνατε ρε ελληναραδες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News