Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

ΧΑΜΟΣ στο Δήμο Αλμωπίας: Φωνές και μηνύσεις - Επενέβη η Αστυνομία

Ξεχείλισε το ποτήρι

Ένταση δημιουργήθηκε χθες στο Δημαρχείο της Αλμωπίας, όταν γνωστός για τον εκρηκτικό χαρακτήρα του συμπολίτης μας εισέβαλε στα γραφεία και αναστάτωσε τις υπηρεσίες με τις φωνές του.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτό δεν συμβαίνει πρώτη φορά, αλλά παρόμοια περιστατικά έχουν σημειωθεί ακόμα και κατά τη διάρκεια δημόσιων συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, με πρωταγωνιστή τον ίδιο άνθρωπο.

Φαίνεται πως χθες ξεχείλισε το ποτήρι και υπάλληλος του Δήμου αναγκάστηκε να καταθέσει μήνυση εις βάρος του, με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν για διατάραξη της ομαλής λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας και να τον οδηγήσουν στο αυτόφωρο και να ενημερωθεί ο Εισαγγελέας.

4 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΗ ΦΑΣΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κακος δεν τον μηνυουν ολοι οι υπαλληλοι να τρεχει και να μη φτανει ο γραφικος, μας εχει ζαλισει τα ουμπαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο λογος της φασαριας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μία άλλη άποψη:
    Ο Φώτης έχει δίκιο και το βρίσκει σε μερικούς μήνες όταν ο νύν (για ώρες ακόμη νυν) δήμαρχος και ο περίγυρος του δεν θα μπορούν να επιρρεάσουν τα πράγματα. Οι υπάλληλοι που ευθύνονται για την περιπέτεια του και για τα σπασμένα νεύρα του που θα κρυφτούν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News