Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Απίστευτο: Μαθητής έγραψε 0 και στα 6 εξεταζόμενα μαθήματα αλλά κατάφερε να περάσει σε ΑΕΙ

Έδωσε λευκή κόλλα και πέρασε σε ΑΕΙ


Ποιoς θα μπορούσε να φανταστεί ότι αν κάποιος παρέδιδε λευκή κόλλα στις Πανελλήνιες θα μπορούσε να περάσει σε Πανεπιστήμιο και μάλιστα στην Αθήνα!

Κι όμως συνέβη... Διότι μπορεί να παρατηρήθηκε σημαντική άνοδος στις βάσεις, λόγω των καλύτερων επιδόσεων στα περισσότερα μαθήματα για φέτος, αλλά και των ελεύθερων μετεγγραφών για τις ειδικές κατηγορίες, όμως υπήρξαν ορισμένες σχολές, στις οποίες οι βαθμοί εισαγωγής ήταν μόλις λίγο παραπάνω από το… 0!

Σύμφωνα με το news247.gr συγκεκριμένα υπήρξε υποψήφιος, ο οποίος έγραψε σχεδόν 0 στα 6 μαθήματα, στα οποία εξετάστηκε και πέρασε στο τμήμα Ισπανικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών τελευταίος!

Ο εν λόγω υποψήφιος είχε μέσο όρο στα 6 μαθήματα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας, 0,53, ενώ σε Αρχαία και Ιστορία Κατεύθυνσης έγραψε 0.

Ωστόσο, η εισαγωγή του στο τμήμα Ισπανικής γλώσσας πραγματοποιήθηκε λόγω της άριστης επίδοσης του στο μάθημα της Ισπανικής γλώσσας.

Μάλιστα, δεν είναι ο μοναδικός αφού παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε και σε σχολή Ιταλικής φιλολογίας, όπου ο τελευταίος εισακτέος έγραψε 0 σε αρχαία και ιστορία κατεύθυνσης ενώ ο μέσος όρος στα 6 μαθήματα της θεωρητικής κατεύθυνσης ήταν 2,53.

3 σχόλια:

  1. αυτη ειναι η παιδια μας, απλα μπουρδελο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κληρώνει. Όποιος προλάβει κύριε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω το βλεπω ως αδυναμια να μορφωθουν και τα πιο αδυναμα παιδια κ οχι ως "σφαλμα" της παιδειας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News