Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Ασύλληπτη τραγωδία: Θάνατος μετά τη βάπτιση - Σκοτώθηκε ο νονός από μπαλωθιά στο γλέντι

Οι μπαλωθιές σε γλέντι για βαφτίσια, έστειλαν στον τάφο τον νονό, έναν 35χρονο από χωριό των Χανίων της Κρήτης

Η ασύλληπτη τραγωδία συγκλονίζει την τοπική κοινωνία και όχι μόνο - Μια σφαίρα ''καρφώθηκε'' στον κρόταφο του νονού και το γλέντι που βάφτηκε με αίμα διακόπηκε...

Οι μπαλωθιές σε γλέντι για βαφτίσια, έστειλαν στον τάφο τον νονό, έναν 35χρονο από χωριό των Χανίων της Κρήτης! Το τραγικό γεγονός, που φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το ιδιαίτερα επικίνδυνο κρητικό έθιμο, συνέβη σε χωριό της Καρδίτσας, στην περιοχή Σμοκόβου, τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας (21-07-2014).

Έγινε όμως γνωστό χθες, που κατέληξε στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, ο 35χρονος. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τα βαφτίσια έγιναν την Κυριακή και το γλέντι «άναψε» μετά, με τον νονό και τη συντροφιά του από την Κρήτη, να στήνουν ένα κλασικό κρητικό γλέντι.

Οι μπαλωθιές έπεσαν «σύννεφο», αφού στο σημείο του γλεντιού βρέθηκαν μετά από την αστυνομία, δεκάδες φυσίγγια κυνηγετικών όπλων, αλλά και πιστολιού ή πιστολιών. Ο θανάσιμος τραυματισμός συνέβη γύρω στις 06.00 το πρωί της Δευτέρας. Η σφαίρα καρφώθηκε στον κρόταφο του 35χρονου, άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες.

Η αστυνομία εκτιμά ότι μέσα στην παραζάλη και το «τσακίρ κέφι» του ολονύκτιου γλεντιού, είτε το ίδιο το θύμα, πυροβόλησε κατά λάθος προς τον κρόταφό του είτε σκοτώθηκε από εξοστρακισμό μπαλωθιάς, από άλλο άτομο.

Μεταφέρθηκε αρχικά στο Γ.Ν. Καρδίτσας και στη συνέχεια στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Η σφαίρα σφηνώθηκε στο κρανίο και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης δεν έγινε προσπάθεια αφαίρεσής της παρά το γεγονός ότι εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Το όπλο με το οποίο πυροβολήθηκε ο 35χρονος, ένα 9άρι, βρέθηκε στον τόπο της τραγωδίας και εξετάζεται στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

---
Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

7 σχόλια:

  1. Γιατί τραγωδία; ήθελε να κάνει το μάγκα μεθυσμένος . ευτυχώς δε σκότωσε κανένα παιδάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ένας βλάκας λιγότερος
    ο τύπος ήταν λιώμα και πυροβολούσε στον αέρα ήθελε να δείξει στους βλάχους πόσο μάγκες είναι οι κρητικοί δεν μέτρησε τις σφαίρες νόμισε οτι το όπλο ειναι άδειο και για πλάκα πυροβόλησε τον κρόταφο του
    ευτυχώς δεν έφαγε κάνα διπλανό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ελα ρε αρχηγε.εισαι σιγουρο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν διαβασεις και αλλου κατι παραπανω θα μαθεις...γκεγκε

      Διαγραφή
  4. Κριτικες μαλακιες....πιθηκανθρωποι που ζουν 200 χρονια πισω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πιθηκανθρωπος εισαι εσυ οταν ερθεις στη κρητη θα δεις αν ειναι 200 χρονια πισω παπαρα ε παπαρα θα πεις για τους κρητικους

      Διαγραφή
  5. Mηπως ηταν χρυσαυγητης ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News