Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Χρυσοχοΐδης: «Να φύγουν πρώτα από το Δημόσιο τα ρουσφέτια των πολιτικών»

«Μεταρρυθμιστής σημαίνει ένας δίκαιος πολιτικός, ο οποίος αλλάζει τα πράγματα υπέρ των πολιτών. Και ο μεταρρυθμιστής είναι ένας: αυτός που κάνει το δίκαιο κράτος, που δεν ανέχεται, δηλαδή, ρουσφέτια»

Υπέρ των απολύσεων από τον δημόσιο τομέα τάχθηκε ο υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», προσθέτοντας ότι πρέπει να ξεκινήσουν από συγγενείς, φίλους και πελάτες που διόρισαν οι πολιτικοί.

Υποστήριξε, επίσης, πως οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα πρέπει να εφαρμοστούν, στη λογική ότι οι ενέργειες είναι ορθολογικές, και τόνισε ότι το θέμα δεν είναι οι απολύσεις αλλά η ανασύνταξη του κράτους.

«Πρέπει να γίνει μία αξιολόγηση και όπου υπάρχουν πλεονασματικοί -ενδεχομένως πολλοί, οι οποίοι είναι στα γραφεία και δεν δουλεύουν- τότε θα πρέπει να πάνε στο σπίτι τους αυτοί οι άνθρωποι, γιατί είναι πλεονασματικοί».

Εγώ θα έλεγα, όμως, πριν σας απαντήσω, ότι θα πρέπει να κοιτάξουμε εμείς οι πολιτικοί να δούμε ποιοι έχουν μπει στη Βουλή με ρουσφέτια των πολιτικών και να φύγουν αυτοί πρώτοι. Σε διάφορους οργανισμούς, ποιοι, με ποια ρουσφέτια τόσα χρόνια -και είναι διάφοροι, φίλοι, συγγενείς, πελάτες πολιτικών εννοώ-, και όλα αυτά να αθροιστούν σε ένα νούμερο, παρά να ψάχνουμε να διώξουμε χρήσιμους ανθρώπους» ανέφερε ο υπουργός.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε ότι «μεταρρυθμιστής δεν σημαίνει σφαγέας». «Μεταρρυθμιστής σημαίνει ένας δίκαιος πολιτικός, ο οποίος αλλάζει τα πράγματα υπέρ των πολιτών. Και ο μεταρρυθμιστής είναι ένας: αυτός που κάνει το δίκαιο κράτος, που δεν ανέχεται, δηλαδή, ρουσφέτια», τόνισε.

8 σχόλια:

  1. πειτε σ αυτόν τον μαϊντανο , να ακυρωσει όλα τα ρουσφέτια που εκανε επι α.παπανδρεου , επι σημιτη , επι γ.α.παπανδρεου και τωρα με σαμαροβενιζελο - απιθανο ε ; ατελειωτα χρονια βουλευτης και υπουργος ο τυπος - και μετα να μιλαει....αλλα αφου υπαρχουν θυματα που ακομα τον ψηφιζουν , (πριν σε βεροια , τωρα σε αθηνα ) καλα κανει ρε , κι ακομα τιποτα δεν ειδαμε ! αυτόν και τον εαυτο του ειχε υπ οψιν το άλλο το βλασταρι της πατριδας , ο παγκαλος , όταν ειπε το "μαζι τα φαγαμε"... παιχταρα χρυσοχοϊδη , δασκαλεεε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα μας κανουν ...αφου βρισκουν γηπεδο ...και μας παιζουν μπαλλα μονοτερμα ..μας πηραν και τα σωβρακα !!! Τωρα τι εμεινε ??? να μας κανουν και την σκατοδουλεια !! Αρε.... Ελληνα αυτα τα τοξα θα σε φανε !!

      Διαγραφή
  2. Να σταματήσει την επιλεκτική μνήμη και να θυμηθεί και τα δικά του ρουσφέτια:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΣΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΕ ΛΑΟΠΛΑΝΕ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας παρακαλώ πολύ!
    Πρόσφατα οι Έλληνες-αυτός ο περήφανος λαός!!!!!!!!!!!!-έδωσε την εντολή στον κ. Χρυσοχοΐδη να συνεχίσει με τους ομοίους του, το έργο του. Υγιαίνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα ολοκληρώσουν το θεάρεστο έργο του ρουσφετιού με την "αξιολόγηση δομών και ανθρώπων". Ο τρόπος που θα γίνει κάνει ακριβώς: επιβραβεύει τα ρουσφέτια! Γιατί μόνο αυτοι θα μείνουν, βάσει "μοριοδότησης και συνέντευξης".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για να το λεει προφανως ειναι σιγουρος για τον ευατο του ρε παιδια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΤΑΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣ, ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.
    ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ...
    ΥΓ.: ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ Ψ Η Φ Ι Σ Ε ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News