Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΕΠΣ Πέλλας: Ημερομηνίες μετεγγραφών, αποδεσμεύσεων και υποσχετικών

Από φέτος για κάθε εγγραφή ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή απαιτείται, εκτός των υπολοίπων δικαιολογητικών, και η υποβολή πιστοποιητικού Υγείας

Από την ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ ανακοινώνετε στα σωματεία της δύναμής της, ότι την Τρίτη 1-7-2014 αρχίζει η περίοδος των μετεγγραφών, αποδεσμεύσεων και υποσχετικών ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα:

1. Οι μετεγγραφές ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών από ή σε ερασιτεχνικά σωματεία διενεργούνται κατά το χρονικό διάστημα από 1-7-2014 μέχρι 1-9-2014 και από 2-1-2015 μέχρι 31-1-2015.

2. Η απόκτηση ποδοσφαιριστών με υποσχετική από ή σε ερασιτεχνικό σωματείο διενεργείται κατά το χρονικό διάστημα από 1-7-2014 μέχρι 31-7-2014.

3. Οι αποδεσμεύσεις των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών πραγματοποιούνται μόνο κατά το χρονικό διάστημα από 1-7-2014 μέχρι 31-7-2014. Οι αποδεσμεύσεις αφορούν αποκλειστικά και μόνο ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην δύναμη κάθε σωματείου μέχρι και την 30-6-2014.

Από φέτος για κάθε εγγραφή ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή απαιτείται, εκτός των υπολοίπων δικαιολογητικών, και η υποβολή πιστοποιητικού Υγείας, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο Αρθρο 3 περ. δ του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών (Παράρτημα Β) της ΕΠΟ. Για τις αποδεσμεύσεις δεν απαιτείται η υποβολή πιστοποιητικού Υγείας.

Το πιστοποιητικό Υγείας εκδίδεται από Δημόσιο Νοσηλευτικό Ιδρυμα ή από Ιδιώτη Ιατρό αρμοδίων ειδικοτήτων (Παθολόγου, Καρδιολόγου, Πνευμονολόγου, Γενικού Ιατρού, Αγροτικού Ιατρού, Ορθοπεδικού).

Οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές μπορούν να εγγράφονται , μετεγγράφονται μόνο σε τρία (3), το ανώτερο ερασιτεχνικά σωματεία κατά τη διάρκεια της περιόδου από την 1η Ιουλίου έως την 30η Ιουνίου του επόμενου έτους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ο ποδοσφαιριστής δύναται να αγωνιστεί, σε επίσημους αγώνες, μόνο για δύο σωματεία. Παράβαση της διάταξης αυτής συνιστά αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή.

Οι ομογενείς ποδοσφαιριστές κατατάσσονται, ανάλογα με την υπηκοότητά τους, στην κατηγορία είτε των κοινοτικών, είτε των αλλοδαπών.

Επιτρέπεται η εγγραφή αλλοδαπών ποδοσφαιριστών σε ερασιτεχνικό σωματείο οποιασδήποτε κατηγορίας, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν νόμιμη διαμονή στην Ελλάδα οι ίδιοι ή οι έχοντες την γονική του μέριμνα.

Εκτός των υπολοίπων δικαιολογητικών (άρθρα 3 και 4 του Παραρτήματος Β Διατάξεις εφαρμογής του Κανονισμού εγγραφών μετεγγραφών για τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές) που χρειάζονται για την εγγραφή τους πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να κατατεθεί (μαζί με αίτηση μεταβολών) και φωτοαντίγραφο άδειας νόμιμης διαμονής αλλοδαπού στην Ελλάδα ή βεβαίωση κατάθεσης αίτησης για την έκδοση άδειας διαμονής καθώς και οποιοδήποτε άλλο ισοδύναμο έγγραφο που παρέχει δικαίωμα νόμιμης διαμονής κατά το χρόνο εγγραφής, νομίμως επικυρωμένα και φωτοαντίγραφο του διαβατηρίου νόμιμα επικυρωμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News