Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΔΕΙΤΕ τη θυελλώδη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Θυελλώδης ήταν η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, μετά τις εκλογές της 25ης Μαΐου.

Το παρών έδωσαν εκτός από τα μέλη του απερχόμενου Δημοτικού Συμβουλίου και αρκετοί νεοεκλεγέντες, οι οποίοι όπως είναι γνωστό αναλαμβάνουν καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου, μεταξύ των οποίων οι Γιάννης Σηφάκης, Ανδρέας Κόγιος, Γιώργος Τσιμτσιρίδης, Χρήστος Γεωργίου και Δημήτρης Ασβεστόπουλος.

Η πρώτη αυτή Συνεδρίαση χαρακτηρίστηκε από τις έντονες λογομαχίες μεταξύ μελών της Διοίκησης και της αντιπολίτευσης, λίγο πριν… αντιστραφούν οι ρόλοι.

Έντονη ήταν η διαμάχη του Χρήστου Χουρσόγλου με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστα Νικολαΐδη, όταν ο τελευταίος δεν του έδωσε το λόγο και σχολίασε τις επιλογές του πρώτου όσον αφορά στην ψήφο του. Ο κ. Χουρσόγλου κατηγόρησε τη Δημοτική Αρχή για ασυνεννοησία με τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου, ενώ υπενθύμισε την υποχρέωση της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής απέναντι στους δημότες σε σχέση με το αγρόκτημα της Αλμωπίας, τονίζοντας ότι δεν θα πρέπει να το εγκαταλείψουν και επιβάλλεται να προβούν σε επισκευές γεωτρήσεων, αναφέροντας ως παράδειγμα αυτές του Εξαπλατάνου (περιοχής Βαρδάρη), σε άνοιγμα αυλάκων, σε επισκευή σπασμένων δικτύων κ.τ.λ., προκαλώντας με την τοποθέτησή του τον έντονο εκνευρισμό τόσο του Δημάρχου Δημήτρη Πασόη, όσο και του Προέδρου.

Επίσης, λογομαχία υπήρξε και με τον Αντιδήμαρχο Χρήστο Σπρίτο, ο οποίος υπερασπίστηκε σθεναρά το έργο της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής και αντέδρασε έντονα όταν ο κ. Χουρσόγλου έκανε λόγο για «έλλειμμα διαχείρισης της πίκρας» εξαιτίας του εκλογικού αποτελέσματος.

Μέσα σε αυτό το εκρηκτικό κλίμα, ψηφίστηκαν τα θέματα της Συνεδρίασης, μεταξύ των οποίων η επιλογή των υδρονομέων, τους οποίους μπορείτε να δείτε με ΚΛΙΚ ΕΔΩ.


















Δείτε φωτογραφίες:

























18 σχόλια:

  1. Ο ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙΙ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΊΣΕΙ ΣΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΘΕΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. autos o Xoursoglou δημιουργει συνεχώς προβλήματα.Γιατι? δεν έχει την παιδεία για καλύτερο ύφος? ο παλιότερος είναι εκεί μέσα....δύσκολα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αξιος για μας τους αναξιους που τν εκλεξαμε.χχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. επαγγελματιας πολιτικος,λενε οι πληροφοριες απο εξαπλατ...μερια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το καλό είναι ότι εκεί μέσα υπάρχουν νέα παιδιά που θα δώσουν μια νέα πνοή και νέες προτάσεις αρκεί να αξιοποιηθούν καταλλήλως !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Poios tha dwsei nees idees ? O Xatzigiannidis kai o Gewrgiou ?? XAXAXA As gelasw !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τολμάει και μιλάει για ανακύκλωση ο κ. Πασόης την ώρα όπου πετάει τα απορρίμματα ανακύκλωσης κανονικά μαζί με τα άλλα σκουπίδια. Θα έπρεπε να ντρέπεστε προσωρινέ κ δήμαρχε ας ελπίσουμε οι νέοι από 1η Σεπτεμβρίου να σεβαστούν περισσότερο το περιβάλλον την οικολογία και άλλα παρόμοια θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΚΑΝΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ

      Διαγραφή
  9. Είναι πραγματικά λυπηρό την ώρα που ο τόπος περνάει την ποιο σκληρή και άδικη κρίση μεταπολεμικά οι δημοτικοί "άρχοντες" να αντιγράφουν τα τηλεοπτικά παράθυρα. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. θα πρέπει να ντρεπεσε εσύ κ.ανωνυμε που χασκογελας με τον Χατζηγιαννιδη και τον Γεωργιου.Κοιτα στην ζωη σου, τι εκανες εσυ πρωτα για τον εαυτο σου σαν άτομο και μετα να δείχνεις την κακοηθεια και εμπαθεια προς αυτους που στέκονται στα πόδια τους και τολμουν. Αν πραγματι εισαι αξιος βγες μπροστα και δηλωσε ποιος εισαι. Η θρασυδειλία είναι πολυ κακο για την υγεια σου !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ εσύ δεν κρυβεσε πίσω από την ανωνυμία σου (και δεν είμαι εγώ αυτός που το έγραψε αυτό) απλά στο λέω θαρραλέε άνθρωπε

      Διαγραφή
  11. apo ton xatzigiannidi kai ton gewrgiou poly perissotera sigoura exw kanei !!
    giati ti tha kaneis ?? tha me deireis ?? opoios den antexei tin kritiki dernei ??
    ase pou den mporeis na mou peirakseis oute mia trixa... autes einai taktikes pou mono eseis tha yiothetousate..
    tha sas doume twra... san dimotiki arxi ti exete na prosferete.
    an krinw apo to skandalo tin kyriaki twn eklogwn stin Ksifiani. mporw na fantastw ti epaitai sti synexeia..
    XAXAXAXAX...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έδωσε αβαντζο η μαμά...

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ(ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ)ΕΙΜΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ(ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ)ΤΟΛΜΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ(ΓΕΩΡΓΙΟΥ)ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΑΠ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΦΟΙΤΗΤΗΣ!!!ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ...ΕΤΣΙ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ????

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News