Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

ΧΑΜΟΣ... Χοΐδης σε Καραγιάννη: «Σε φθηνές ερωτήσεις, δίνουμε φθηνές απαντήσεις» (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες

Συνεχίζονται παραδόξως οι… προεκλογικές κόντρες στο Δήμο Σκύδρας, ακόμα και ένα σχεδόν μήνα μετά το πέρας των εκλογών.

Στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16/6, σημειώθηκε μεγάλη ένταση όταν ο Χάρης Πορτοκαλίδης, ο οποίος στις εκλογές ήταν υποψήφιος τοπικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Μιχάλη Καραγιάννη, πήρε το λόγο με την ιδιότητα του πολίτη και κατήγγειλε το Δήμο και ειδικότερα τη ΔΕΥΑ επειδή όπως ισχυρίστηκε δεν καθάρισε τα φρεάτια, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν σπίτια και καταστήματα κατά τη διάρκεια της καταρρακτώδους βροχής που σημειώθηκε πριν λίγες μέρες.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ υποστήριξε πως τα φρεάτια καθαρίστηκαν πριν από περίπου ενάμιση μήνα, ενώ ο Δήμαρχος Γιώργος Χοΐδης σημείωσε πως αυτό δεν συνέβη άλλη φορά τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια, παρά μόνο προχθές, εξαιτίας της μεγάλης νεροποντής. Η συζήτηση μάλιστα συνεχίστηκε και εκτός αίθουσας.

Αμέσως μετά την ψήφιση των θεμάτων, οι εντάσεις συνεχίστηκαν όταν ο Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές της 18ης και 25ης Μαΐου Μιχάλης Καραγιάννης πήρε το λόγο και προέβη σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία. Ρώτησε λοιπόν το Δήμαρχο για ποιο λόγο έγιναν δύο απανωτές προμήθειες και συγκεκριμένα στην πρώτη περίπτωση αφορούσε ηλεκτρολογικό υλικό, ενώ στη δεύτερη σε διάστημα δέκα πέντε μόλις ημερών απευθείας ανάθεση για προμήθεια σχεδόν ίδιου υλικού, όπως είπε, χωρίς να ερωτηθεί ο πρώτος προμηθευτής αν επιθυμεί να λάβει μέρος. Επιπλέον, ανέφερε πως οι τιμές ήταν αυξημένες έως και 67%.

Ο κ. Χοΐδης απάντησε σε πολύ έντονο τόνο, θυμίζοντας μάλιστα αντίστοιχα γεγονότα στον κ. Καραγιάννη από την εποχή που ο ίδιος ήταν αντιδήμαρχος, ενώ δήλωσε πως «σε φθηνές ερωτήσεις, δίνουμε φθηνές απαντήσεις».

Επιπλέον, ιδιαίτερα εκνευρισμένη με τη συγκεκριμένη ερώτηση εμφανίστηκε η νεοεκλεγείς Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου, η οποία ανέφερε πως η απάντηση θα πρέπει να δοθεί και μάλιστα γραπτώς.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Συνεδρίαση έληξε με φωνές, χωρίς καν να ολοκληρώσει την τοποθέτησή του ο Μιχάλης Καραγιάννης, γεγονός που χαρακτηρίστηκε ως μεγάλη αγένεια από πολλούς παρευρισκόμενους, με τον πρόεδρο Στάθη Ανδρεάδη να μένει με σταυρωμένα τα χέρια χωρίς να παρεμβαίνει για να επιβάλει την τάξη, όπως έχει υποχρέωση.

Τέλος, ανακοινώθηκε πως την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014 και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας ο ετήσιος απολογισμός της Δημοτικής Αρχής για το 2013, όπως ορίζεται από τον κανονισμό του Καλλικράτη.

Δείτε φωτογραφίες:




























15 σχόλια:

  1. ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xypnisteeeeeee... teleiwsan oi ekloges. twra theloyme erga apo olous. ftanoun ta logia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΥΠΟΜΟΝΗ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΠΙ ΠΙ ΘΑ ΧΑΝΑΤΕ ΜΕ 15 ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπραβο χοιδη για την απαντηση .τυχαιο που τρεις τετραετιες ησουν δημαρχος .ο κυριος με τις φθηνες ερωτησεις που τον προσελαβες και μετα τον ορισες ειδικο συνεργατη και αντιδημαρχο αντιστοιχα δημοσιων εργων, γιατι δεν ειδε τοσα χρονια που χρειαζεται κανενα φρεατιο για τα ομβρια νερα επιπλεον μεσα στην σκυδρα μονο τον μισθο τοσα χρονια ....επισης εκει που πινει τον καφε του εννοω στην καφετερια συνιδιοκτησιας υποψηφιου του δεν ειδε οτι εχουν καλυψειι φρεατια? οχι μονο κριτικη αλλα και αυτοκριτικη για ανθρωπους που θέλουν να διοικησουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. με την νεροποντη της κυριακης 15/6/14 στην σκυδρα το μεγαλυτερο προβλημα ειχε η οδος σαφραμπολεως και αυτο γιατι καλως ή κακως παρθηκε ομοφωνη αποφαση δημοτικου συμβουλιου για την επεκταση του πεζοδρομιου για καποια μαγαζια. ομως ολοι εμεις που δραστηριοποιουμαστε ή κατοικουμε στην περιοχη αυτη ανεχομαστε την μη ευκολη διευλευση των πεζοδρομιων ή την ηχορυπανση τους αλλα την αλαζονεια των κυριων ιδιοκτητων των μαγαζιων αυτων μην περιμενουν να την ανεχθουμε αλλο.υπαρχει και ανωτερο οργανο να κρινει την νομιμοτητα ή μη της επεκτασης των πεζοδρομιων τους και το φραξιμο των φρεατιων.αυτα για να καταλαβαινομαστε....γιατι το φταιξιμο δεν ειναι παντα των αλλων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποσα σε πληρωσε ο χοιδης για να πεις αυτες τις βλακειες;

      Διαγραφή
    2. εσυ προφανωσ ΔΕΝ εισαι κατοικοσ τησ σαμφραπολεωσ γιατι αν ησουν θα σε εβλεπα οταν σαν ιδιοκτητησ του ενοσ καταστηματοσ ξεβουλωνα τα φρεατια για να μην πλημμυρισει το σπιτι σου και εσυ μαλλον εβλεπεσ μουντιαλ αλλα σιγουρα δεν εισαι γιατι θα ηξερεσ οτι και προ πεζοδρομιου εποχησ παλι με την πρωτη βροχουλα τα ιδια ειχαμε!!!

      Διαγραφή
    3. ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΓΩΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΙΔΗ??ΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΤΟΥ ΧΟΙΔΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ??ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΡΧΟΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ.

      Διαγραφή
    4. ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ
      ΕΡΧΕΤΕ Ο ΣΚΥΔΡΑΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

      Διαγραφή
    5. ΥΠΟΜΟΝΗ 2 ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙ ΚΛΑΜΑ!!

      Διαγραφή
    6. στον 1:01μμ στις 21/6/14 επειδη τα σκεπασμενα φρεατια δεν μπορουν να καθαριστουν ουτε μπορεις να το ξεβουλωσεις, δεν μπορουν επισης να δεχθουν μεγαλο ογκο νερου σε νεροποντη φροντισε το γωνιακο σκεπασμενο φρεατιο να ανοιχθει ωστε η ευθυνη να μην ειναι δικη σου σε αλλη νεροποντη!!!!!!!!με αγαπη

      Διαγραφή
  6. ΩΡΑΙΑ ΚΥΡΙΕ ΧΟΙΔΗ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΤΗΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ Π.Π. ΚΑΙ ΦΙ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News