Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Στα Λουτρά η νέα Δημοτική Αρχή της Αλμωπίας - ΔΕΙΤΕ την πρώτη «οικογενειακή» φωτογραφία

Η πρώτη «οικογενειακή» φωτογραφία

Τα Λουτρά Πόζαρ επισκέφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Δημήτρης Μπίνος, συνοδευόμενος από όλους τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του (πλην του Γιώργου Χατζηγιαννίδη που απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους).

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αλμωπίας είχε την ευκαιρία να απευθυνθεί στους συνεργάτες του για πρώτη φορά μετά την εκλογική νίκη και να συζητήσει μαζί τους σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα.

Ο κ. Μπίνος τόνισε πως αυτό που χρειάζεται είναι σκληρή δουλειά και να βρίσκεται η δημοτική αρχή δίπλα στους πολίτες οι οποίοι δοκιμάζονται λόγω της κρίσης. Όπως είπε, η πενταετία που έρχεται δεν θα είναι εύκολη, καθώς η νέα Διοίκηση θα κληθεί να αντιμετωπίσει σοβαρά ζητήματα και ζήτησε από όλους να έχουν όρεξη για σκληρή δουλειά.

Επίσης, αναφερόμενος στα αξιώματα τα οποία θα κληθεί να απονέμει, τόνισε ότι δεν πρόκειται να αδικήσει κανέναν, καθώς όλοι έχουν ικανότητες, ενώ σημείωσε πως το επόμενο διάστημα θα συζητήσει και με τον καθένα ξεχωριστά ώστε να ακούσει τις ιδέες και τις προτάσεις του καθενός.

Το πρωί της ίδιας μέρας ο Δήμαρχος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μπάτσης Χρήστος, Γούδης Γεώργιος, Σαββίδης Γεώργιος, Σωτηριάδης Συμεών, Τσιμτσιρίδης Γεώργιος, Βέσκος Δημήτρης, Δόντσος Χρήστος, Γεωργίου Χρήστος, Ρώσσης Ιωάννης, Ζιάκα Μαρτίνα, Ζαχαριάδης Κωνσταντίνος, Ουργαντζόγλου Απόστολος, Αβραμίκας Στέφανος, Κετικίδης Ιωάννης, Χουρσόγλου Χρήστος, εκκλησιάστηκαν στην Ιερά Μονή Αγίου Ιλαρίωνα στους Προμάχους.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη στα Λουτρά:

















33 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΤΑ.ΦΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ...........ΑΜΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ουτε ένας νομικός ουτε ένας μηχανικός ούτε ένας οικονομολόγος ούτε ένας γεωπόνος....με όλη μου την αγάπη ...απορώ πως θα διοικηθεί ο τεράστιος αυτός Δήμος......σκέφτεστε ότι σκέφτομαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκεφτομαι οτι θα μετραμε παλι χαμενες ευκαιριες. Τουλαχιστον ο Μπινος να αξιοποιηδει το πλεονεκτημα του, να ξερει να ακουει ανθρωπους ειδικους στο καθε τομεα. Επισης πρεπει να συνεργαστει με τον Νικο Τσιμα,απο τους ελαχιστους που αξιζαν στο δημο.

      Διαγραφή
    2. politikos mhxanikos Ketikidhs Giannhs
      geoponos Georgiou Xrhstos

      Διαγραφή
    3. 3:55 μ.μ ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ?
      ΤΡΚ

      Διαγραφή
    4. TOSA XRONIA ME MIXANIKOUS ME OIKONOMOLOGOUS KAI TA YPOLOIPA O DHMOS HTAN KORUFH!ANTE RE KATHISTE KALA AKSIOLOGOUS ANTHROPOUS THELOUME OXI MHN ONOMASO TI!AYTOI MAS FAGANE TOSA XRONIA

      Διαγραφή
    5. Ο κετικίδης είναι δεν ειναι πολιτκος μηχανικος και ο γεωργιου αποφοιτος τει γεωπονικης οποιός δηλωνει πλέον ξυλοκόπος. Αλλα φυσικά είναι και τα δύο παιδια της οργανωμένης δεξιας...

      Διαγραφή
  5. Μαζί με τον Τσιμα να κρατήσει επίσης τον Ιωαννίδη, τον Πολατίδη, τον Χαριζιάδη, τον Κλεισούρη και αν ο ίδιος δεν βασίζεται μέχρι να μάθει, ας αφήσει δήμαρχο τον Πασόη. Επίσης ας μην ψάξει για αντιδημάρχους. Παρούτογλου, Καραμαριάς, Καλδερμιτζή, Μπαγκή και Σπρίτος την γνωρίζουν τη δουλειά.Στα Λουτρά δεν θα βρει καλύτερο από τον Τσέχο. Έτοιμη λοιπόν η νέα διοίκηση του δήμου. Ομάδα που κερδίζει (νοικοκυρεύει) δεν την αλλάζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. mipos na na min analavei katholou? re pas kala 5:47 olous aftous pou anafereis tous ediokse o laos tis almopias akoma onirevese partw xampari o pasois efeige telos!!!

      Διαγραφή
    2. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΜΕΣΑ, ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ, εκτος και αν δεν θελουν να χασουν την θεσουλα τους για τον μισθο

      Διαγραφή
    3. Μάθε και ρώτα για το τι έχει προσφέρει ο Νίκος Τσίμας, που ήταν ειδικός συνεργάτης και μετά βάλτον στον ίδιο κουρβανά με τους υπόλοιπους συνεργάτες και αιρετούς του Πασόη. Καποιοι άνθρωποι αξι΄ζουν και ικανός είναι αυτός που μπορεί να τους ξεχωρίζει.

      Διαγραφή
  6. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΦΙΛΕ 5:47 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ( ΔΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ. ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΛΑΚΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΟΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ. ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καταξιωμένους λέμε να έχει που να πάρουν στην πλάτη τους τις τύχες όλης της Αλμωπίας και να της αλλάξουν χαρακτήρα.όχι αποφοιτους μιας σχολής. Ο Δήμος δεν είναι σχολειο πρακτικης άσκησης, είναι αρένα διεκίκησης χρημάτων στην οποία θα παίζεται το μέλλον όλων μας.Ετσι απλά και φιλικά 5.31
    υγ το πτυχίο τουλάχιστον αν είναι ελληνικό έχει καλώς.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. MHXANIKOS GIATI ; TOYS EIDAME KAI AYTOYS. EYTYXOS DEN EXEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΤΡΕΧΑΤΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ουτε δεκαπενταμελες Λυκειου δεν κανουν αυτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΑΝ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. στα λουτρα ο πασοις εσπειρε και κοκαρι, τι αλλο θα ακουσουμε???? αυτα τα τιμολογια πως δικαιολογουνται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καλα τον νεο προεδρο (κουη) και αντιπροεδρο (τουρις) και διευθηντρια (σανια)δεν τους φωναξε? ρε σεις μηπως λεω μηπως οταν ελεγαν οτι δεν θα περασουμε την γεφυρα στα λουτρα ενωουσαν και σας??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα...μ'εκανες και γελασα...δεν φτανει το σχοινι μεχρι αυτους που ανεφερες...ισως την τελευταια χρονια που θα διοικουν για να τους τουμπαρουν να κατεβουν παλι...

      Διαγραφή
  14. Ολοι με σηκωμένα μανίκια έτοιμη για δουλεια βλέπω κανα φανελάκι πάρτε μην ιδρωσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..ναι Μπινο και μη ξεχασεις εκεινες της λουτρακιοτησες που δουλευουν συνεχως ολα τα χρονια εκει πανω καθε εξαμηνο και το υπολοιπο περνουν ταμειο ανεργιας, αντε να παρουν τον πουλο τους να ξεβρωμισουν τα λουτρα, ειδικα εκεινη την κοντοστουπα.

      Διαγραφή
    2. ΠΟΙΑ ΕΞΑΜΗΝΑ ΒΡΕ ΒΛΗΜΑ;;;ΤΑ ΕΞΑΜΗΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!ΔΙΜΗΝΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ 6ΜΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ!ΠΡΙΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΧΟΛΗ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΕΤΕ (ΒΛΕΠΕ ΚΟΝΤΟΣΤΟΥΠΑ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ)ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑΑΑΑΑΑΑ!!!

      Διαγραφή
    3. ναί τήν κοντοστούπα. δίκαιο εχει ο φίλος, μιά ζωή εκεί πάνω ειναι.

      Διαγραφή
  15. Σταύρο τη λίστα με τα επαγγέλματα τους δεν την έβαλες ακόμη, (θα πηδηχτώ απ το παράθυρο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πήδα ρε τή γυναίκα σου καί ασε τής αυτοκτονίες.....

      Διαγραφή
    2. έχει πολύ ζέστη, δεν μπορώ, ανεβάζω θερμοκρασία.

      Διαγραφή
    3. αμ γυναικα εισαι να μην ανεβαζεις;

      Διαγραφή
  16. στον 9.14 ο ΠΑΣΟΗΣ τα εκοψε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οτι και να λετε μια ζωη το 51% των Λουτρων ανηκει στη κοινοτητα του Λουτρακιου το υπολοιπο 49% σε ολη την αλμωπια μαζι ! Τα Λουτρα ειναι αξιοπιημενα παντε αξιοπιηστε κανα γαρεφι κανα εξαπλατανο λεω εγω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News