Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Στον Αρχάγγελο ο νέος Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος

Δείτε φωτογραφίες

Τον Αρχάγγελο επισκέφθηκε ο Δημήτρης Μπίνος το πρωί της Κυριακής 29/6.

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αλμωπίας αρχικά εκκλησιάστηκε στην Ιερά Μονή Αρχαγγέλου, ενώ στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους Τοπικούς και Δημοτικούς Συμβούλους του χωριού, καθώς επίσης και συνεργάτες του.

Ο κ. Μπίνος έκανε λόγο για ισόρροπη ανάπτυξη σε ολόκληρη την Αλμωπία μέχρι και στα πιο ορεινά χωριά, ενώ δεσμεύτηκε να δώσει ρόλο στα Τοπικά Συμβούλια.

Δείτε φωτογραφίες:
















5 σχόλια:

  1. ΑΜΑΝ ΡΕ ΜΠΙΝΟ ΜΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ! ΤΙ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ; ΚΟΡΝΙΖΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΘΑ ΤΗ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙΣ ΤΗ ΦΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕΤΑ ΜΟΝΑΧΟ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. den exete kati alo na sxoliasete!!!!!!!!!!!! poli kakies san nen nteposaste den blepete ta mayra sas ta xalia.. kala lene h kamila den blepi tin kampoyra ths.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια. Εγω αυτο ξερω μονο. Πονεσε πολυ η ηττα σας. Και "καλοπαιδα" ηταν οι του Πασοη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News