Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Ευχαριστήριο του Γιώργου Χατζηγιαννίδης

Ευχαριστήριο

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους αυτούς που με την ψήφο τους με τίμησαν και ταυτόχρονα δήλωσαν ότι το δικαίωμα της ψήφου είναι σημαντικό και αποτελεί μέγιστη υποχρέωση για τον καθένα που νοιάζεται για τον τόπο που τον γέννησε και που κατοικεί ο ίδιος και η οικογένειά του.

Προτεραιότητά μου ατομικά, είναι να αγωνιστώ με όλες τις δυνάμεις μου για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων που ταλανίζουν τον καθένα από εμάς και σε κάθε τομέα όπως, υγεία - παιδεία - αθλητισμό κ.λ.π.

Σε συνεργασία με όλους του εκλεγέντες και με τον επικεφαλής όλων μας νεοεκλεγέντα δήμαρχό μας να πράξουμε τα μέγιστα, χωρίς αντιπαλότητες και εμπάθειες εναντίον κανενός συμπολίτη μας, ο οποίος με την ψήφο του επέλεξε όλους εμάς να τον υπηρετήσουμε.

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αλμωπίας
ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ Γεώργιος

3 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΩΡΓΟ!ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ!ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην ορκίζεσαι. Ο Σεπτέμβριος πλησιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργο είσαι ένας νέος που έχει κάνει πρωταθλητισμό και διακρίθηκες , οπότε γνωρίζεις απο αγώνα ,μόνο που τώρα θα πρεπει να δώσεις την μάχη σου στην καθημερηνότητα που μας βασανίζει . Έχεις όλα τα προσόντα για να κερδίσεις και εδώ αρκεί με ξεκάθαρο μυαλό να μάχεσαι σε αυτό που θεωρείς σωστό ,το ένστικτο η διαίσθηση και η καθαρότητα της ψυχής σου είναι τα όπλα σου και χωρίς να υποκύπτεις σε πιέσεις περιμένουμε να δούμε την συνεισφορά σου στα πεπραγμενα της πενταετίας.
    Τα συγχαρητήριά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News