Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Δήλωση της Περιφερειακής Συμβούλου Πέλλας Μαρίας Καράμπελα

Δήλωση της Περιφερειακής Συμβούλου Μαρίας Καράμπελα

Επ’ ευκαιρία της επανεκλογής μου ως περιφερειακή σύμβουλος στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τον συνδυασμό ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - Σύγχρονη Ανθρώπινη Μακεδονία του Απόστολου Τζιτζικώστα θα ήθελα να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ τον κόσμο που με ΣΤΗΡΙΞΕ, με ΤΙΜΗΣΕ και με ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ με την ψήφο του αλλά κ γενικότερα όλο τον κόσμο του Νομού που με αγκάλιασε καθ όλη την διάρκεια του προεκλογικού μου αγώνα!

Μεταξύ των άλλων θα ήθελα να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ την οικογένεια μου αλλά και μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων που ήταν δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα στην προσπάθεια μου και στην αγωνία μου να γυρίσουμε ολόκληρο το Νομό τον οποίο στην κυριολεξία καταφέραμε να αλωνίσουμε!!!!

Τέλος θα ήθελα να δηλώσω ΠΑΡΟΥΣΑ στα πολιτικά δρώμενα του τόπου μας και πιο ΔΥΝΑΤΗ από ποτέ για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι το καλύτερο για τον τόπο μας!!!!

ΜΑΡΙΑ Γ. ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

1 σχόλιο:

  1. καλά αλωνίσατε όλο τον Νομό, καταλάβατε κάτι για το άθλιο οδικό δίκτυο που έχουμε; Νοιάζεστε για αυτούς που σκοτώνονται ή μένουν σακάτηδες για όλη τους την ζωή;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;αποδείξτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News