Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Θρίλερ στο Δήμο Πέλλας: Επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων ζήτησε ο Νίκος Παπανικολάου

Επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων ζήτησε ο Νίκος Παπανικολάου

Επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων ζήτησε ο Νίκος Παπανικολάου και έτσι από το πρωί βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικές διαδικασίες στο Πρωτοδικείο των Γιαννιτσών.

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Ενότητας, που ήρθε δεύτερος με διαφορά περίπου 300 ψήφων από το Γρηγόρη Στάμκο, υπέβαλλε το σχετικό αίτημα, όπως άλλωστε δικαιούται, καθώς θεώρησε πως θα πρέπει να υπάρξει και νέος έλεγχος των περίπου 1.913 άκυρων ψηφοδελτίων που ανέδειξε η κάλπη.

2 σχόλια:

  1. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΑΛΛΟ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ .ΤΗ ΓΛΥΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ .ΦΤΑΝΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΝΤΑΤΗΣΑΤΕ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ( ΤΟ ΚΥΚΝΙΟ ΑΣΜΑ) .
    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΜΕ ΡΙΝΓΚ Η ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΤΟ 1987 ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΤΣΕΝΓΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΤΑΣΗ: Νίκο μετά και την 2η καταμέτρηση , μπορείς να προτείνεις τον Σταμκο
    να παλέψετε στο κέντρο του πεζόδρομου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News