Σάββατο 12 Απριλίου 2014

«ΛΑΜΠΟΥΝ» οι Αφοί Τσόρμπα στην Ελπίδα Έδεσσας

Και οι τρεις είναι ποδοσφαιριστές που θα τους ήθελε ο κάθε προπονητής

Η ομάδα της Φιλώτειας, ο ΠΑΟ μπορεί να μην συμμετείχε φέτος στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας, ωστόσο το Φιλωτειακό ποδόσφαιρο μπορεί να είναι υπερήφανο γιατί οι ΑΦΟΙ Τσόρμπα είναι εκ των πρωτεργατών της πολύ καλής πορείας της Ελπίδας Έδεσσας.

Ο λόγος για τον Νικηφόρο που αγωνίζεται στην επίθεση και φέτος έχει σκοράρει αρκετές φορές, για τον Ευθύμη που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής αλλά και στην άμυνα σαν τελευταίος παίκτης και για τον «Βενιαμίν» της οικογένειας το νεαρό και ταλαντούχο Βασίλη που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και είναι ήδη στόχος αρκετών ομάδων Γ’ και Β’ Εθνικής.

Και οι τρεις είναι ποδοσφαιριστές που θα τους ήθελε ο κάθε προπονητής και σίγουρα ο σύλλογος της Έδεσσας είναι ευτυχής που τους έχει στη δύναμή του.

2 σχόλια:

  1. μπραβο παιδια ,και εις ανοτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο και απο μενα....αλλα ελα τωρα!!!Δεν ειναι και οτι καλλιτερο υπαρχει απο "ταλεντα" στο νομο!!! Ενταξει ρε παιδια προωθηστε και καναν αλλον επιτελους...οχι μονο αυτους που σας λενε καποιοι....και αν παμε για λογοκρησια αλλη μια φορα τοτε να πω ενα ΖΗΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News