Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Δήμος Σκύδρας: Υποψήφιοι Σύμβουλοι με το συνδυασμό του Μιχάλη Καραγιάννη

Ανακοίνωση

Ακόμη 6 υποψήφιοι με το συνδυασμό "Μαζί για το αύριο" του Κ. Μιχάλη Καραγιάννη:

1. Δανιηλίδης Αλέξανδρος

2. Καραγιαούρης Γεώργιος

3. Κοκόζογλου Θεοδοσία (Σούλα)

4. Περπερίδης Γεώργιος

5. Παπαδοπούλου Στυλιανή

6. Πενταζίδης Κώστας

27 σχόλια:

  1. ΑΦΟΥ Ο ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ...ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΕ; ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.....ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟΦΑΣΕΙΣΤΕ, ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Η ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ;

      Διαγραφή
    2. 12:53, μην μεταθέτεις την ουσία! Είναι υπψήφιος και καλώς ανακοινώθηκε ή δεν θα είναι υποψήφιος και μπήκε το όνομα για εντυπώσεις... Θα ηταν καλό να απαντηθεί το ερώτημα.

      Διαγραφή
    3. Ειναι υποψήφιος και για όσους γνωρίζουν ο αυριανός πρόεδρος του Μανδάλου

      Διαγραφή
    4. ΜΑΛΛΟΝ 1:22 ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΗ ΡΑΧΗΛ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ.

      Διαγραφή
  2. Η ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ 46 ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΚΥΔΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΤΑΤΕ ΣΤΑ ΣΥΝΕΦΑ ,ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΣΧΗΜΟ ΠΕΣΙΜΟ.....

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ ΦΙΛΕ 10:11 ΤΙ ΛΕΣ; ΜΕΣΑ ΣΤΟ 46% ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΚΥΔΡΑ Η ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ; ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 46% ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΔΡΑ....ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΣΟΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΙ...ΜΗΝ ΤΗΣ ΚΑΘΙΣΕΙ ΒΑΡΥ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ.....ΧΑ ΧΑ ΧΑ...

      Διαγραφή
  3. εσυ 10.46 σιγουρα εισαι εργαζομενος ή συνεργατης του ΠΑΥΛΙΔΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. h ignatiadou einai I epomeni dimarxos einai ergatiki kai exei Mualo ksurafi epipleon einai katharos anthrwpos apexthanetai tis dwsolipsies Katw apo to trapezi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οταν θα δεις το βιντεο που θα βγει τοτε ξαναμιλα.....

      Διαγραφή
    2. ΔΗΛΑΔΗ;;;;;;;;;;;;;;Ο ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΘΟΥΛΗΣ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ;;;;; ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ......

      Διαγραφή
    3. 4.15, ετσι νομιζει ο χρηστακης και ο σταθουλης;;; δεν πειραζει θα μεγαλωσουν, μικρα ειναι ακομη.......

      Διαγραφή
    4. ΑΣ ΠΑΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΚΥΔΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ 46%. ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ....

      Διαγραφή
    5. ΑΝΩΝΥΜΕ 1:25 ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΚΥΔΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ...........

      Διαγραφή
    6. στον η στους 4:15 ¨αντικειμενικους¨δημοσιογραφους με τα βιντεακια μηπως υπαρχει κανενα βιντεο με την καταδικη του περ΄ου ο λογος?

      Διαγραφή
    7. ΦΙΛΕ 1:25 ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΗΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΙ. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΑΙΡΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΠΟΙΟΣ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΙΩΔΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ!!!!!!!! ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΔΟΣΟΛΗΨΙΕΣ......

      Διαγραφή
    8. "ανωνυμε" συκοφαντη11.41, αν τολμας μιλα επωνυμα και συγκεκριμενα, αλλα τι να πεις ενας συκοφαντης εισαι που θα υποστειες τις συνεπειες την καταλληλη στιγμη. οσο και να συκοφαντειτε την κατερινα η αληθεια φαινεται και φωναζει οτι εσεις ειστε της συναλλαγης και της δοσοληψιας!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  5. ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΝ ΤΖΑΜΤΖΗ!!!ΤΙ ΑΛΛΗ ΑΝΟΗΣΙΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΗΤΑΝ Ο ΤΖΑΜΤΖΗΣ.,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κι αν μπορουσε ο τζαμτζης να της παρει τη νικη γιατι εχασε δυο φορες απο τον χοιδη;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  7. η τσακρη παντως θα ανεβει στην εξεδρα μαζι με τον μιχαλη αυτο ειναι το μονο σιγουρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑ ΠΟΣΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ ΤΩΡΑ ΑΣ ΘΥΜΗΘΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΜΙΜΗ ΓΙΑΤΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. γιατι εχετε κολλησει ολοι με τον παυλιδη? δεν εχετε τι να πειτε εναντιον του μιχαλη κ λετε ολο ανοησιες! ο μιχαλης ειναι καθαρος και ενημερωμενος ανθρωπος για τα προβληματα του δημου καποιοι αλλοι εχουν παρει υποψηφιους που παιζαν τοσα χρονια βρωμικο παιχνιδι στο δημο μονο και μονο για τα φραγκα ο μιχαλης εβαλε αξιοπρεπεις ανθρωπους. ελεγξτε λιγο καλυτερα τους συνεργατες του καθενος επειδη ο μιχαλης ειναι απο παλια στο δημο δν σημαινει οτι εκανε κατι εις βαρος του. πισω απο τα νεα προσωπα κρυβονται παλια λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ποιοι κανουν τις λαμογιες ειναι πλεον γνωστο στον κοσμο,ακομη και οι πετρες το γνωριζουν οσο λοιπον και να κρυφθουν.τιποτα δεν μενει κρυφο ,και ακομη ποιοι και ποια συμφεροντα παιζονται.ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ.ΑΙΣΧΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μην φανατιζεστε τόσο πολύ με τα πολιτικά!!! Όλοι την πάρτι τους κοιτάζουν!! Μακάρι να διχναν τοσο ενδιαφέρον κ για το μέλλον του Δήμου. Μόλις βγουν μην τον είδατε!!!!!! Θα πιάσουν τις καρεκλαρες τους κ τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News