Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Αυτοκίνητο "φάντασμα" ξεπηδά από το πουθενά (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Το βίντεο που θα δείτε στη συνέχεια έρχεται από τους δρόμους της Ρωσίας, όπου οι οδηγοί έχουν ούτως ή άλλως κακή φήμη.

Όμως, στο συγκεκριμένο απόσπασμα που θα δείτε, συμβαίνει κάτι πραγματικά αξιοπερίεργο, τόσο που το βίντεο έχει ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια views μέσα σε λίγες μόλις ημέρες.

Ένα αυτοκίνητο - φάντασμα εμφανίζεται από το πουθενά ξηλώνοντας μέρος του προφυλακτήρα του προπορευόμενου οχήματος.

Η τεχνολογία όλα τα μπορεί και το βίντεο παρά το ότι δείχνει να έχει επεξεργαστεί κυκλοφορεί ασταμάτητα στα social media.

Δείτε το:

1 σχόλιο:

  1. το αυτοκίνητο στα δεξιά σταματά πρώτο(ανάβουν τα φανάρια στοπ), οπότε όλο το σκηνικό είναι στημένο-φτιαγμένο από τον δημιουργό του. Καλή ανάσταση σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News