Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Χορός και τραγούδι στις εκδηλώσεις για τη Ζωοδόχο Πηγή στη Νέα Ζωή (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες

Με μεγάλη επιτυχία και κόντρα στον άστατο καιρό πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ζωοδόχου Πηγής στο εξωκκλήσι της Νέας Ζωής Σκύδρας.

Αρκετός κόσμος έδωσε το παρών, ενώ αμέσως μετά τη λειτουργία ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού πραγματοποίησε μία μικρή γιορτή για να ευχαριστήσει όλους όσοι έδωσαν το παρόν.

Εκεί βρέθηκαν μεταξύ άλλων και πολλοί υποψήφιοι, καθώς επίσης και ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, ο Δήμαρχος Σκύδρας, Αντιδήμαρχοι, οι οποίοι… τα άκουσαν από τα μέλη του Συλλόγου, τα οποία εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους καθώς εδώ και πολλά χρόνια όπως είπαν ακούνε πολλές υποσχέσεις και λίγα έργα.

Δείτε φωτογραφίες:




























6 σχόλια:

  1. ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ Δ. ΣΚΥΔΡΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΟΜΑΝΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΔΕΜΕ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΗΘΕΙΑ Η κα ΤΣΑΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ? ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ?ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H Aλεπου παλι εγραξε στο φακο, παιζει χωρις αντιπαλο η κυρια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΩΗΣ ΜΠΡΑΒΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΞΕΠΛΗΞΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΖΩΗΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΤΟΛΕΣ ΗΤΑΝΕ ΥΠΕΡΟΧΗ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ . ΑΝΗΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο στα παιδιά και στον Πολιτιστικό Σύλλογο της Νέας Ζωής που σε ένα τόσο μικρό χωριό προσφέρει τόσο μεγάλο έργο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News