Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Συνάντηση εθελοντών και μελών του πολιτικού κόμματος «Το Ποτάμι» στο Νομό Πέλλας

Συνάντηση εθελοντών και μελών του πολιτικού κόμματος «Το Ποτάμι» στο Νομό Πέλλας

Το Ποτάμι στο Νομό Πέλλας το νέο πολιτικό κόμμα που ίδρυσε ο δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης, έκανε στην Έδεσσα την πρώτη συνάντηση των φίλων, εθελοντών και μελών του Νομού Πέλλας την Τετάρτη 23 Απριλίου 2014.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη δραστηριοποίηση και στην οργάνωση των εθελοντών του Νομού, ορίστηκαν τα μέλη που θα εκπροσωπήσουν το Νομό Πέλλας στη συνάντηση των εθελοντών Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 27 Απριλίου και διατυπώθηκαν προτάσεις για τον ορισμό εκλογικών αντιπροσώπων στα εκλογικά κέντρα του Νομού στις Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου.

Η επόμενη συνάντηση θα ανακοινωθεί σύντομα μέσω των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης.

Τηλεφωνα:
Ιάκωβος Θεοδώσης 6979006448 - 2381022117 
Αντώνης Πένδος 6976351731

8 σχόλια:

  1. τιι και ελειπα εγω?? παιδια την επομενη φορα να βγάλετε κάποια ανακοινωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mega channel !!!! Η διαπλοκή και στο νομό Πέλλας .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να εξηγήσεις τι εννοείς?

      Διαγραφή
    2. τι να εννοει ο μαλακας, συριζαιηκες μακακιες

      Διαγραφή
    3. παλι καλα που σχολια υβριστικα διαγραφονται.ναι ρε μαγκες μερος του συστηματος ειναι πως να το κανουμε.με βαρκα και κουπια μην ξεχασεται

      Διαγραφή
  3. Τι εννοει ? Ο κοσμος τοχει τυμπανο και εσεις κρυφο καμαρι !!! Τσιρακια του μπομπολα και του δολ ειναι το ποταμια και τα ρυακια !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ 6.55 ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News