Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Γιάννης Ανδρίτσος: Προτάσεις για την ενίσχυση του «επιχειρείν»

Ο Γιάννης Ιωαννίδης προχώρησε στην πρώτη του εξαγγελία που ονομάζεται «Σύμμαχος του επιχειρηματία»

Τις σκέψεις μου για τον επιχειρηματικό κόσμο του Νομού Πέλλας είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τον επικεφαλής και υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννη Ιωαννίδη τον οποίο έχω την τιμή να εκπροσωπώ στην περιοχή μου ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης.

Μου δόθηκε μάλιστα η ευκαιρία σήμερα στη Θεσσαλονίκη να συνομιλήσω και με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότη Μηταράκη και να του θέσω τις προτεραιότητες για την τουριστική ανάπτυξη του Νομού Πέλλας κάτι που άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή.

 
Ο Γιάννης Ιωαννίδης προχώρησε στην πρώτη του εξαγγελία που ονομάζεται «Σύμμαχος του επιχειρηματία». Πρόκειται για μια ξεχωριστή υπηρεσία που θα λειτουργεί μέσα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Στόχος της πρότασης είναι η ενίσχυση και υποβοήθηση του επιχειρείν, με τελικό στόχο την ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας που αποτελεί τον πρωταρχικό πυλώνα του πολιτικού λόγου του υποψήφιου Περιφερειάρχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News