Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Βενιζέλος σε Παπανδρέου: «Είναι ντροπή σου αυτό που έκανες»

Σφοδρή σύγκρουση και υψηλοί τόνοι μετά το «όχι» του πρώην πρωθυπουργού

Την οργή του Ευάγγελου Βενιζέλου προκάλεσε η επιλογή του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου να καταψηφίσει το άρθρο 2 στη χτεσινή ψηφοφορία στη βουλή.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πήγε ιδιαίτερα εκνευρισμένος στο γραφείο του Γ. Παπανδρέου και φωνάζοντας, του είπε: «Είναι ντροπή σου αυτό που έκανες, δεν με ενημέρωσες καν ούτε ήρθες στην Κοινοβουλευτική Ομάδα να πεις τις απόψεις σου. Δεν με έπιασες καν να μου πεις ότι είχες πρόβλημα».

Την οργή του κ. Βενιζέλου προκάλεσε και η απόφαση του Απόστολου Κακλαμάνη να ψηφίσει «παρών» στο άρθρο 2 του πολυνομοσχεδίου. «Αυτή σου η στάση είναι προσβλητική για όλη την κοινοβουλευτικής ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Δεν προϊδέασες για τη στάση σου ούτε στην Κ.Ο. του κόμματος ούτε στη σημερινή σου ομιλία», φέρεται να του είπε ο κ. Βενιζέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News