Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Πέλλα: Δεν φαντάζεστε τι έκρυβε η καρότσα του φορτηγού (ΦΩΤΟ)

Σε ειδικά διαμορφωμένη κλειστή καρότσα Ι.Χ. Φορτηγού εντοπίστηκαν 25 μη νόμιμοι αλλοδαποί, οι οποίοι θα προωθούνταν στο έδαφος ευρωπαϊκής χώρας

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών πέτυχαν χθες (05.02.2014) το απόγευμα τη σύλληψη ενός ημεδαπού 54 ετών και ενός υπηκόου Ιράκ 26 ετών, οι οποίοι μετέφεραν με ένα Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο 25 μη νόμιμους αλλοδαπούς με σκοπό την προώθησή τους στο έδαφος άλλης ευρωπαϊκής χώρας.

Ειδικότερα, στα Γιαννιτσά, εντοπίστηκε σταθμευμένο ένα Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 54χρονος με συνοδηγό τον 26χρονο και σε έλεγχο της ειδικά διαμορφωμένης με μουσαμάδες κλειστής καρότσας του οχήματος εντοπίστηκαν 25 μη νόμιμοι αλλοδαποί, εκ των οποίων οι 13 διέμεναν στην ελληνική επικράτεια στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο διακινητές παρέλαβαν έναντι άγνωστου χρηματικού ποσού τους αλλοδαπούς υπηκόους πρωινές ώρες της 05.02.2014 από περιοχή της Αττικής, με σκοπό την μεταφορά και προώθησή τους στα σύνορα της ελληνικής επικράτειας με άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Επιπλέον, κάθε διακινούμενος θα κατέβαλε χρηματικό ποσό από 4.000 έως 5.500 ευρώ κατά την άφιξή τους στην χώρα αυτή.

Επίσης, στην κατοχή ενός εκ των διακινούμενων βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα ελληνικό δελτίο ταυτότητας, το οποίο ήταν πλαστό.

 
Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων:

• το προαναφερόμενο όχημα,

• το χρηματικό ποσό των 295 ευρώ και

• δύο κινητά τηλέφωνα.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για διάφορες παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και για πλαστογραφία, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

2 σχόλια:

  1. Bravo sthn astynomia ton giannitson,,Edo sthn aridaia mprosta tous poulane aforologita kai kimounte..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΙ Κ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΗΣΕΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News