Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Γκρίνια για... παιδιά και αποπαίδια στη διαιτησία της Πέλλας!

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Έντονη είναι η γκρίνια σε όλα τα ποδοσφαιρικά στέκια του Ν. Πέλλας.

Από τους παράγοντες αλλά και από φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου σχετικά με την συμπεριφορά κάποιων διαιτητών προς τους αιμοδότες αλλά και από την στάση που τηρούν οι αρμόδιοι με κάποιες σφυρίχτρες οι οποίες όχι μόνο δεν πείθουν μέσα στα γήπεδα αλλά είναι φανερό ότι έχουν την απόλυτη στήριξη για όσα γίνονται στα γήπεδα χωρίς να λαμβάνονται τα παράπονα αυτών που στην ουσία βάζουν το χέρι στην τσέπη για να βγάλουν το μεροκάματό τους.

Η αλήθεια είναι ότι και οι παράγοντες αρκετές φορές ξεφεύγουν όσον αφορά την συμπεριφορά τους και θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί ωστόσο δεν μπορούν να αντέξουν αυτά που βλέπουν.

Ακούγεται έντονα για κάποιους διαιτητές ότι έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με τους υπεύθυνους και αν δει κανείς προσεχτικά τους ορισμούς θα καταλάβει πολλά πράγματα δικαιώνοντας όλους αυτούς που θεωρούν ότι υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια ενώ είναι αλήθεια ότι οι εκθέσεις των παρατηρητών μάλλον δεν λαμβάνονται σοβαρά υπόψη αφού συγκεκριμένοι διαιτητές παρότι έχουν υποπέσει σε σοβαρά λάθη συνεχίζουν κανονικά να ορίζονται χωρίς τις νόμιμες συνέπειες.

Ακόμα υπάρχει μια πικρία από διαιτητές που έχουν φάει με το κουτάλι τα γήπεδα της ΕΠΣ Πέλλας ωστόσο δεν ορίζονται βάση της αξίας τους αλλά και της εμπειρίας τους σε αντίθεση με νεαρούς ταλαντούχους αλλά πολύ άπειρους διαιτητές που δεν τα καταφέρνουν σε κρίσιμα παιχνίδια έχοντας φυσικά πολλά ελαφρυντικά αφού είναι ανέτοιμοι να κολυμπήσουν στα βαθειά.

Πριν από ένα δίμηνο όταν έγιναν τα γραπτά αλλά και τα αγωνιστικά τεστ αρκετοί ήταν οι διαιτητές που έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους αρμόδιους που είχαν την φαεινή ιδέα για αυτά τα τεστ μη δίνοντας το παρόν σε αυτή τη διαδικασία κι όμως η τιμωρία τους ήταν να ορίζονται κανονικά και στα λεγόμενα καλά παιχνίδια με την απόφαση αυτή να προσβάλει στην ουσία όλους αυτούς που μπήκαν στην διαδικασία να λάβουν μέρος.

Μάλιστα κάποιοι διαιτητές έχουν αρχίσει να τηρούν μια στάση επιθετική με τους παράγοντες με πρόσφατο παράδειγμα σε αγώνα της Α1 όπου υπήρξε έντονη λεκτική αντιπαράθεση.

Είναι φανερό ότι την μερίδα του λέοντος όσον αφορά την Α1 την έχουν λίγοι στον αριθμό διαιτητές ορισμένοι ικανοί και ορισμένοι που έχουν την στήριξη κάποιων υπεύθυνων που προφανώς δεν γνωρίζουν η καλύτερα κάνουν πως δεν γνωρίζουν και δεν ακούν τα όσα τους μεταφέρουν για τα τερτίπια τους.

Ελπίδα όλων είναι ότι οι αρμόδιοι θα βάλουν νερό στο κρασί τους θα δουν με άλλο μάτι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ένα σημαντικό κομμάτι από την κοινωνία μας όπου η οικονομική κρίση και τα προβλήματα έχουν ισοπεδώσει πολλά πράγματα και ας αφήσουν τους παράγοντες τους φίλους τους ποδοσφαιριστές αλλά και τους διαιτητές να απολαύσουν την βασιλεία των σπορ χωρίς να υπάρχει πίεση για να γίνουν πράγματα που συζητούνται κάτω από τα τραπέζια από ανθρώπους που μάλλον δεν αγαπούν το ποδόσφαιρο.

13 σχόλια:

  1. Τα είπες ολα κύριε Μπινο τα είπες ολα.Τα γνωρίζεις ακριβώς αλλα ειναι γνωστό σε όλους οτι είσαι γνωστής.
    Γιαυτο ψηφίζουμε ΑΝΤΏΝΗ ΓΙΟΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοροιδευομαστε μαλλον.Το αν ειναι ικανος ενας διαιτητης φαινεται στο γηπεδο,το οτι εχει προσωπικοτητα και δεν την σεβεται κανενας αυτο το αγνοεις,πλεον οποιος παραφερεται θα αρχισουν νεα μετρα,ειτε αυτο λεγεται δικαιοσυνη ειτε οτιδηποτε αλλο.Οι ανικανοι διαιτητες ειναι στο χερι των παρατηρητων να διαγραφουν,αλλα οι ανεγκεφαλοι των γηπεδων θα εχουν παρατηρητη την θεμιδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. to gelio to megalo kai to tragiko tis ypothesis odiathths sthrizei polatian o enas epopths nousikhrou kai o allos tsotso

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε μου αν εχει προσωπικότητα πίστεψε με την σέβονται.αντε να βρεθεί ένας που να μην γνωρίζει και να κάνει βλακεία.
    ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΕΊΠΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΑΠΕΙΘΑΡΧΕΊΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΥΡΙΕ ΜΠΙΝΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ.ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ 2 Ο ΡΟΔΟΒΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΜΙΔΗΣ-ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΩΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ,ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Σελεμιδης ειναι διατητης Β Εθνικης ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ...και στον νομο Πελλας ειναι ο πιο αξιοπιστος διατητης που υπαρχει..επειδη ομως ειναι φιλος με τον Πολατιαν δεν τον χρησιμοποιει ο νουσηκηρου...αλλα ολα αυτα μεχρι τον Μαρτιο..μετα ξανα στις επαλξεις...ενας φιλος του που γνωριζει τα γεγονοτα..

      Διαγραφή
  7. ολα θα τελειωσουν........
    αναλαβανουν οι επισημοι διαιτητες!!!
    αυτα ειναι τ αποτελεσματα της ασχημης εποχης του αρμενη!!

    κα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο αρμενης όπως τον αποκαλεις την ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ του νομού την έφερε χιλιόμετρα μπροστα όχι σαν εσάς που δεν σας ενδιαφέρει το ΣΝ χαθεί μια και δυο γενιές διαιτητών.Σε λίγο καιρο πάλι θα είστε θεατές γιατι το σύνθημα απο τα σωματεία δόθηκε αλλαγή προέδρου Με ΑΝΤΩΝΗ ΓΙΟΥΡΟ και επιτροπή διαιτησίας με γνωστές του αντικειμένου ΜΠΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟ ΑΡΙΔΑΙΑ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΉΣ ΚΑΙ ΣΙΠΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΠΟ ΕΔΕΣΣΑ.

      Διαγραφή
    2. ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΕΠΙΣΗΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ,,,, ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΖΗΛΕΨΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΣΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕ ΤΥΠΕ...

      Διαγραφή
  8. Ισως ηρθε η ωρα να στηριξουμε ολοι τον αρχοντα του ερασιτεχνικου ποδοσφαιρου ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΙΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για πιους αρμοδιους μιλας πως πρεπει να δουν και να τιμορισουν επιτροπη ορισμου πιοι ειναι ο χαρισης μονος του κανει οτι θελει ο βιροζης που δεν παταει το ποδι του ποτε εκει και ο μεγαλος προεδρος του συνδεσμου κυριος καρακελιδης που κλειδοσε τον συνδεσμο και δεν δυνει το κλειδι να γινουν σεμιναρια λες και ειναι τσιφλικι του πατερα του αρα λυπον για πια διατησια μυλαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News