Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΣ Πέλλας: Έρχεται η ώρα των παραγόντων; Πες τη γνώμη σου!

Έχεις την ευκαιρία να συμμετέχεις στην παρακάτω ψηφοφορία και να πεις την άποψή σου

Μόνο τυχαίο δεν ήταν το αποκλειστικό δημοσίευμα του Aridaia News που έκανε λόγο για κίνηση παραγόντων που βρίσκεται στα σκαριά εν όψει των εκλογών της ΕΠΣ Πέλλας.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, το τελευταίο διάστημα υπάρχουν επαφές μεταξύ παραγόντων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, μεταξύ ανθρώπων δηλαδή που «ματώνουν» καθημερινά για την ομάδα τους, με στόχο τη δημιουργία ενός ευρέως σχήματος που θα διεκδικήσει την ΕΠΣ Πέλλας.

Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν, ότι ένας από τους πρωτεργάτες αυτής της προσπάθειας είναι ο Λάκης Βασιλειάδης, πρόεδρος του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών και Αντιδήμαρχος του Δήμου Πέλλας, ο οποίος μάλλον βλέπει με καλό μάτι αυτό το ενδεχόμενο, μιας και σύμφωνα με το περιβάλλον του θεωρεί ότι οι παράγοντες πρέπει να έχουν τον πρώτο λόγο, γιατί αυτοί κρατούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ζωντανό σε αυτές τις δύσκολες εποχές.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι επαφές συνεχίζονται και την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματιστεί άτυπη μάζωξη παραγόντων που ενδιαφέρονται γι’ αυτή την κίνηση και επιθυμούν να συμμετέχουν.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αν και ένας από τους βασικούς παράγοντες που συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια είναι ο κ. Βασιλειάδης, δεν θα είναι απαραίτητα και αυτός που θα ηγηθεί του σχήματος, καθώς αυτό το πρόσωπο θα προκύψει μέσα από συλλογικές διαδικασίες.

Και επειδή το Aridaia News θέλει να δίνει βήμα σε όλους όσοι ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και να τους δίνει την ευκαιρία να εκφράζουν την άποψή τους, ξεκινά ένα διάλογο σχετικά με την ΕΠΣ Πέλλας, ώστε να προκύψουν όσο το δυνατόν ασφαλέστερα συμπεράσματα και να εκφραστούν όλες οι παράμετροι.

Έτσι, έχεις την ευκαιρία να συμμετέχεις στην παρακάτω ψηφοφορία και να πεις την άποψή σου.

10 σχόλια:

  1. Το περιεργο ειναι πως ορισμενοι απτους παραγοντες που ματωνουν χωρις αμφισβητηση για το ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο,ειναι μπροσταρηδες σε ενα τετοιο κινημα,και δεν προτασουν τα στηθοι τους στην τραγικη συμπεριφορα πολλων εξ αυτων απεναντι σε διαιτητες και νυν παραγοντες της επς,οταν τα αποτελεσματα μια αγωνιστικης δεν ειναι καλα για την ομαδα του καθενος.Το ερωτημα ειναι¨πρεπει να κερδιζει το χωρια μας και ας μην παιζει μπαλα γιατι μια νικη ειναι δειγμα ανωτεροτητας ενος χωριου απεναντι σε ενα αλλο η παιζουμε για το θεαμα και την ευχαριστηση μας και οτι γινει?Οταν παρουν θεση σ αυτο το ερωτημα,θα μπορουμε να ψηφησουμε ναι η οχι στο ερωτημα που εθεσες εσυ aridaia news.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστος!! εκανες μια ακριβη αποτύπωση του τοπικού ποδοσφαίρου ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ!!!!!! εαν δεν μάθουν και να χάνουν καλύτερα να καθήσουν σπίτι τους!!.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣΠ.αυτο πρεπει να το καταλάβετε εσεις εκει στο aridaia news που μας εχετε τρελανει με το πατροναρισμα του λακη!!ελεος!!.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΑΘΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΕΙ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ.Διοικηση λοιπόν απο ανθρώπους γνώστες του αθλήματος που ομως δεν εχουν σχέση με ομαδες του τοπου μας!

      Διαγραφή
  2. file moy lakh eimai enas paragontas filos soy poiws 8a einai mprosta preph aytoi poy einai twra na figoyne gia na dei aspri mera ayto to podosfairo ths pellas oi politikoi prepei na figoyn na mpoyn aytoi poy kseroyn apo mpala

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προσωπικά απεχθανομαι όσους συνδυαζουν πολιτική και ποδόσφαιρο.Οπότε κάποιοι πρέπει να πάρουν το μήνυμα αυτό και οχι ότι τους βολεύει.Ακόμα και κάπιοι νεοφερτοι με το ίδιο μοτίβο εμφανίζονται.Να το λέγαμε πιο καθαρα και αντρίκια? παλιοι αθλητες ποδοσφαιριστες να καναν κουμάντο!!!! όπως ο Πλατινι στην uefa !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι κακό όλα να τα κάνει ένας. Ο Λάκης για τον οποίο δεν έχω κάποιο ψεγάδι να προσάψω (σε σχέση με τα αθλητικά τα πολιτικά είναι αλλουνού πάπά Ευαγγέλιο) είναι ήδη αντιδήμαρχος. Θέλει να πάει και στην περιφέρεια. Έχει και την δουλειά του. 1) Πολλά καρπούζια για μια μασχάλη 2) Ας μοιραστούν τα αξιώματα και οι δράσεις. Πάλι με σωτήρες θα προχωρήσουμε δηλαδή αυτός και μετά το χάος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το θετικό ειναι οτι ο μπροστινος της κίνησης θα αποφασιστεί εφόσον γινει συζήτηση .. Ο Βασιλειαδης απ´οσο ξερω δεν ενδιαφέρεται για τη θέση του προεδρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΣΙΑΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΟ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ.ΑΣ ΠΛΕΣΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. είναι παλιός ποδοσφαιριστής ο Βασιλειάδης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. για τον πασιαλη δεν θα πω κατι εξαλλου φαινεται απο που περνει παιχτες .... απο συγκεκριμενες ομαδες... ο λογος που το κανει αυτος τον ξερει και φυσικα αυτοι που του λενε ποιους θα παρει στις αποστολες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ή ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΔΕΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΕΣΤΙΖ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News