Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Το ΣΔΟΕ «έπιασε» τον Πλούταρχο για φοροδιαφυγή 1.985.000 ευρώ

 Το ΣΔΟΕ «έπιασε» τον Πλούταρχο για φοροδιαφυγή 1.985.000 ευρώ

Το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος από τον έλεγχο που διενήργησαν στον γνωστό τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχο διαπίστωσαν ότι την περίοδο 2005-2011, δεν είχε εκδώσει φορολογικά στοιχεία ύψους 1.985.000 ευρώ.

«Πρόκειται για έλεγχο σε βάθος 10ετίας. Μετά την κατάσχεση του σκάφους του, υπήρχαν ενδείξεις ότι ο εν λόγω τραγουδιστής εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις φοροδιαφυγής. 

Όπως πρόεκυψε, ο ελεγχόμενος δεν είχε εκδώσει φορολογικά στοιχεία 1.985.000 ευρώ» αναφέρει το zougla.gr.

Παράλληλα, τα στελέχη της Δίωξης μέσω του ελέγχου διαπίστωσαν ότι ο Πλούταρχος, πέραν των άλλων, «λησμόνησε» να κόψει 14 αποδείξεις για συναυλίες που πραγματοποίησε την περίοδο 2002 - 2010.

Αποδείξεις που αφορούσαν σε χρηματικό ποσό άνω των 800.000 ευρώ.

«Είχε λάβει μέρος σε συναυλίες και σε 14 περιπτώσεις δεν έκοψε καμία απόδειξη. Συνολικά, απέφυγε να δηλώσει 808.000 ευρώ» επισημαίνουν οι ίδιες πηγές.

Η έκθεση των ελεγκτών του ΣΔΟΕ συντάχθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 2013 και απεστάλη στον αρμόδιο εισαγγελέα, προκειμένου να ακολουθηθούν οι σχετικές διαδικασίες και να καταλογιστούν τα ανάλογα πρόστιμα.

6 σχόλια:

  1. όλοι οι επωνυμοι τραγουδιστες θα πρεπει να ελεγχθουν.Σε χώρα κρίσης και μόνο η υπαρξη σκυλαδικων μπουζουκιών και τραγουδιστες φίρμες είναι πρόκληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το καλό παιδί!!!!!!εις υγείαν των κορόιδων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ.ΑΠΟ ΝΗΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΤΑΣΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΚΙ ΑΚΟΥΜΕ, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News