Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Απίστευτο βίντεο: Δείτε τι έλεγε ο Κεδίκογλου πριν από ένα χρόνο για την ΕΡΤ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

Πως αλλάζουν τελικά οι εποχές μας διδάσκει η πολιτική σε αυτό τον τόπο τελικά! Έτσι έγινε και με τον κ. Κεδίκογλου για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Ένα χρόνο περίπου πριν ο άνθρωπος που σήμερα ανακοίνωσε το κλείσιμο της ΕΡΤ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, αυτός ο ίδιος άνθρωπος κατακεραύνωνε την κυβέρνηση Παπαδήμου για το σχέδιο εξυγίανσης της ΕΡΤ, μιλώντας για απαξίωση η δημόσια τηλεόραση.

Ως αρμόδιος για τα θέματα της κρατικής τηλεόρασης, δήλωνε πως έχουν καταθέσει ειδικό σχέδιο για την ΕΡΤ και δήλωνε πως δεν κατανοεί το όφελος από το κλείσιμο της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, από την κατάργηση των υπερσύγχρονων studio που υπάρχουν και να δοθεί το κτίριο στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Βέβαια όπως έδειξε η σημερινή ημέρα αυτό το σχέδιο κάπου πήγε, αλλά σίγουρα δεν υλοποιήθηκε για να φτάσει στο σημείο η κυβέρνηση να ανακοινώσει το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Τότε μάλιστα ο κ. Κεδίκογλου δεν καταλάβαινε το κλείσιμο των συχνοτήτων κυρίως στις παραμεθόριες περιοχές, αλλά σίγουρα τώρα έχει βρει τρόπο να το κατανοεί όλο αυτό. Μάλιστα, τότε έλεγε πως υπάρχει κίνδυνος καταπάτησης αυτών των συχνοτήτων από σκοπιανά και τούρκικα μέσα ενημέρωσης. Αλλά πιθανότατα αυτός ο κίνδυνος δεν υπάρχει πια!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ:



---
Πηγή: zappit.gr

14 σχόλια:

  1. OI PERISOTEROI ELLHNES EYXOMASTE NA KLEISEI H ERT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δες τι έλεγε ο Γκέμπελς (Κεδίκογλου) πριν λίγο καιρό και μετά μίλα. Ηλίθιε, που νομίζεις ότι εκπροσωπείς και τους περισσότερους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγα ρε γιγαντα, και φτσικα οι περισοτεροι το ευχοντε, βλακα ε βλακα, εσυ τι νομιζεις εκφραζεις, ακου Γκεμπελς η κοκινη μαιμου.Τελος καταλαβετετο ειστε μειοψηφια.

      Διαγραφή
  3. Οι περισσότεροι Έλληνες ενδιαφέρονται για αντικειμενική ενημέρωση και το δελτίο της ΝΕΤ ήταν μακράν το καλύτερο! Δυστυχώς για άλλη μια φορά τα μπουκωμένα ιδιωτικά κανάλια θα κάνουν πάρτι διαφημιστική πίτα τηλεθέαση κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..τι λε ρε παιδακι μου...μακραν το καλυτερο;

      Διαγραφή
  4. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΑΚΡΥΑ ΡΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΤΗ ΒΡΙΖΑΤΕ ΤΗΝ ΕΡΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτέλους αρχησε νά λειτουργεί τό κράτος, πήξαμε στούς χαραμοφάηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ, ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσύ 11:12μ.μ. κάτσε και απόλαυσε Μπόμπολα μέσω Τρέμη,Πρετεντέρη και την τιτανοτεράστια Σπυράκη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε λιγο θα κλαψεις που μας λειπει και η ΥΕΝΕΔ, ου να μου χαθεις υποκριτη κοκινολαιμη.

      Διαγραφή
  8. Eκλεισε επιτέλους τό άντρο τής προπαγάνδας, εμείς στήν Μακεδονία τό νιώσαμε πολλές φορές στό πετσί μας.Ας γίνει επιτέλους ενα καινούριο κανάλι μέ τρακόσους εργαζόμενους, όσο και τά ιδιωτικά κανάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 11:45 δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις αλλά εύχομαι αύριο το πρωί να σε απολύσουν με τον ίδιο τρόπο!!!
    Ξέρω ότι θα κλαις σαν μικρό παιδάκι αλλά όπως βλέπεις τα χρόνια της αθωότητας τελείωσαν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απολύουν χιλιάδες, συνεχίζουν στο ίδιο δρόμο όταν αυτοί που τους βάλανε σ' αυτό το δρόμο λένε ότι όλα τα κάνανε "λάθος",κλείνουν με φασιστικό τρόπο της ΕΡΤ, ξεπουλάνε τα πάντα για ψίχουλα (που δεν θα τα δεί κανείς) σε ημέτερους, κατάστρεψαν την κοινωνία χωρίς να πετύχουν τίποτα! Στα σπίτια σας ωρέ!!! και κάποιοι στη φυλακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο ανθρωπος που έφερε τους αλβανους στην ελλαδα, αυτός που δεν δούλεψε ποτέ θα τον εχουμε και για σπουδαίο ?Αντωνάκη τραβα βρες το Γιωργάκη.Ιδιοι είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News