Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Συλλογή υπογραφών: "Το νερό είναι δημόσιο αγαθό, όχι εμπόρευμα"

Συλλέγουμε υπογραφές και αντιστεκόμαστε "Το νερό είναι δημόσιο αγαθό, όχι εμπόρευμα"

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (Παράρτημα Έδεσσας – Αλμωπίας) σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο νέων Δήμου Έδεσσας και με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, στηρίζει την καμπάνια που προωθεί η ΟΜΕ – ΕΥΔΑΠ, στην προσπάθεια της να διασωθεί ο χαρακτήρας του νερού ως δημόσιο αγαθό.

Τα αγαθά που έχουν άμεση σχέση με την επιβίωση του ανθρώπου δεν επιτρέπεται να υπόκεινται στους κανόνες εμπορίας και δεν πρέπει να αποτελούν πηγή κερδών!

Η ιδιωτικοποίηση του νερού δεν είναι μόνο Ελληνικό πρόβλημα αλλά και πανευρωπαϊκό.

Καλούμε όλους τους πολίτες να προσέλθουν στο κατάστημα Φλωρίνης 4, (δίπλα στο ΙΚΑ), τηλέφωνο 2381023439, καθημερινά 10-12 π.μ. μέχρι 13 Ιουνίου, με την ταυτότητα τους για να υπογράψουν για να πουν ένα ηχηρό ΌΧΙ στην ιδιωτικοποίηση του νερού.

Επίσης, όσοι έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορούν να υπογράψουν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση www.ome-eydap.gr.

Ο Πρόεδρος Αντώνης Μπουρδάνης
O ΓραμματέαςΘεονάς Συμεωνίδης

1 σχόλιο:

  1. τζαμπα κοπος ο ΓΑΠ το εχει τελιωσει το θεμα με το νερο,,στο μνημονιο ,,και το νερο της βροχης απαγορευετε να το μαζευουμε ,,και λαχανοκηπο να εχουμε ,,,καλο μας κουραγιο ,ειμαστε ακομα στην αρχη ,πολλα πραγματα θα αλλαξουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News