Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

«Η ήττα πείσμωσε τους ποδοσφαιριστές του Αλμωπού»

"Οι νίκες είναι το φάρμακο για τις μεγάλες ομάδες"

Δήλωση του Γενικού Αρχηγού του Αλμωπού Νίκου Γεωργιάδη (Ντούρο) για το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα:

«Το ότι δεν πήραμε ούτε βαθμό από τον αγώνα με τον Π.Ο. Ν. Μουδανιών, νομίζω ότι ανήκει στα παράδοξα του ποδοσφαίρου.

Στο ποδόσφαιρο όμως πολλές φορές δουλεύεις πολύ, προσπαθείς και στο τέλος η ανταμοιβή είναι ελάχιστη.

Στο σημείο αυτό και για να μην παρεξηγηθώ, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Π.Ο. Ν. Μουδανιών και να τονίσω ότι η νίκη του είναι άξια και δίκαιη.

Αυτό που είδα χθες είναι ότι η ήττα πείσμωσε τους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω, έχω τη βεβαιότητα μάλλον, ότι θα αντιδράσουμε με νίκες. Οι νίκες άλλωστε είναι το φάρμακο για τις μεγάλες ομάδες.

Μας ικανοποιεί η καλή εμφάνιση. Μας στεναχωρεί, τους παίκτες κυρίως και είναι λίγο απογοητευμένοι που δεν μπορέσανε να δώσουν χαρά στον κόσμο που μετακινήθηκε μαζικά από την Αριδαία στη Χαλκιδική.

Έχω μάλιστα την εντύπωση ότι είμαστε περισσότεροι από τους γηπεδούχους.

Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε και ελπίζουμε να τους έχουμε κοντά μας και στους επόμενους αγώνες, ώστε να μας βοηθήσουν για να επιτύχουμε όλοι μαζί το στόχο που έχουμε βάλει.

Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ τη διαιτητική τριάδα και τους ανθρώπους του Π.Ο. Ν. Μουδανιών για τη φιλοξενία. Επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε στην Αριδαία».

18 σχόλια:

  1. almwpara gera kai emeis oi fila8loi 8a se akolou8ame pantou.. prws olotaxos gia Γ"e8nikh..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τρελός λαός ! μπράβο στους θεσσαλονικείς Αριδαίωτες που συμπαραστάθηκαν στην ιστορική ομάδα μας.Απλή ατυχία ήταν.Την Τετάρτη πάμε όλοι ΣΚΛΗΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λες αξια και δικαιη νικη-ενοεις χωρις σπρωξιμο διαιτησιας.
    λες εισασταν καλοι και αδικειστε απο το αποτελεσμα.
    δεν λες τι εφταιξε κατα τη γνωμη σου-ατυχια;
    ηρθες σαν φαβορι,τους επαιζες αλλα εδειξες οτι δεν μπορεις.
    ησουν πιο ομαδα αλλα κατι λειπει.
    ουδετερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΜΩΠΟΣ...ΔΥΝΑΤΑ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ.

      Διαγραφή
    2. εσυ 6.05 σε ποια κατηγορία πέζεις? λογικά σε γυναικείο πρωτάθλημα να υποθέσουμε? χαχαχαχα

      Διαγραφή
    3. 6.05 εσυ με τη ψυχή γεμάτη κακία ,άραγε πόσο σε πόνεσαν? πόσο στεναχώρια τραβάς? άλλοι μεγαλουργούν κι εσύ σκουπίδια στο πάτωμα μαζεύεις ,ψίχουλα απ τα αποκαίδια των άλλων....δεν είναι για όλους τα ωραία.Μείνε στη γωνιά σου και άσε μας.συμπλεγματικέ δειλέ φτηνέ φίλε.

      Διαγραφή
  4. ρε μεγάλε κούνα το κεφάλι σου λίγο.Μισό γκολ έβαλε ο Αλμωπός στη φάση με το Βακιάνη και το Μπέλο κι έγινε το απίστευτο.Πως μπορείς και μιλάς? απ το 70 έπεφταν οι παικτες τωνΜουδανιών στο χορτάρι και τους έτρεχαν με οξυγόνα απ τη κούραση και το ξεθέωμα που έφαγαν ,και έχεις και αποψη?έλεγχο παιχνιδιου,περισσότερες τελικές είχε ο Αλμωπός, μια καλή φάση έκαναν και έβαλαν γκολ.100 φορες να ξαναγινόταν το ματς άσσος δεν βγαίνει.Θέλεις κι άλλα?Αν δεν το γνωρίζεις το θέμα ασχολήσου με κάτι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε εσεις εκει στην αριδαια κοροιδευοσαστε μεταξυ σας?..χανετε και συνεχιζετε να λετε οτι εχετε ομαδαρα..παρτε το χαμπαρι οι πραξεις μετρανε και οχι τα λογια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υπάρχουν ήττες σαν νίκες αρχηγέ μου.Οταν θα υπάρχει λόγος και η ομαδάρα που θα παιξει μπάλα μαζί μας μέχρι και θεούς θα τους πούμε.Αλλά με το ζόρι αυτά αυτά τα χωριά ομαδάρες ΔΕΝ θα τις πούμε.Αλήθεια των Μουδανιών γιατί πέφταν κάτω μετά το 60 (απ το 0-0) σαν κοτόπουλα ?

      Διαγραφή
    2. ρε ατελείωτε φίλε 4.23 πότε θα καταλάβεις ότι και 5 γκολ να φάει ο Αλμωπός ,γουστάρουμε πολύ την ομαδάρα μας.Πολύ όμως....Εσυ στη δική σου ομάδα ακόμα με το σκορ ασχολείσε? έλα να νοιώσεις και θα δεις ότι η ζωή είναι ωραία με Αλμωπό!

      Διαγραφή
  6. ωραια εκδρομη....ψαρακι στην παραλια...ολα ηταν τελεια... να ξαναπαμε στα μουδανια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατί να μην ξαναπαμε? αγχώνεσε που έχασες? δίδαξες μπαλίτσα .

      Διαγραφή
  7. AΛΜΩΠΟΣ...ΔΥΝΑΤΑ ΒΞΑΝΑ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟ ΝΕΟΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ Γ' ΕΘΝΙΚΗ.
    ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟ Διπλο (2)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μια υπόθεση κάνουμε ε? φαντάζεστε αυτό το χωριό το νεοκαστρο στη Γ? αντε μετά να κρατήσεις το Πευκωτό να μη κυνηγάει κι αυτό μετά Γ εθνική!!!!!!!

      Διαγραφή
  8. φιλαράκι 6.04 απ τα αποδυτήρια το σκορ είναι 2-0.Μην έρχεσε καν.Ειναι και ακριωές οι βενζίνες.Την Τετάρτη ούτε ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη δεν περνάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. όταν λέμε είσαι Αλμωπός, σημαίνει είσαι Αλμωπός. Μεγαλείο. Τα αποτελέσματα και οι κατηγορίες είναι σχετικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλη επιτυχια στην ομάδα.Ευχές απ όλη την Αλμωπία.-Χρυσιώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News