Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Συμφωνία μεγατόνων για τον Εδεσσαϊκό

Ο Πέλε με την φανέλλα της Τσέλσι επί τω έργω

Σε μια πολύ σημαντική συμφωνία ήρθε ο Εδεσσαϊκός.

Έτσι λοιπόν ο Πέλε Άντερσον, όπως και ο ίδιος ανακοίνωσε πρίν λίγο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναλαμβάνει πόστο αρχισκάουτερ του Εδεσσαικού, και αναλαμβάνει να οργανώσει τις ακαδημίες του συλλόγου αλλά και να βοηθήσει την 1η ομάδα.

Ο Πέλε Άντερσον πρώην σκάουτερ σε Τσέλσι, Τότεναμ και Ολυμπιακό, δέχτηκε να βοηθήσει στην νέα προσπάθεια και θα είναι αμμισθί, δεχόμενος να βάλει και αυτός το λιθαράκι του για έναν μεγάλο Εδεσσαικό όπως τον ονειρευόμαστε όλοι.

Καλωσορίζουμε λοιπόν τον Πέλε Άντερσον και τον ευχαριστούμε για την τιμή να συνεργαστεί με την ομάδα μας.

Σύντομα αναμένεται στην Έδεσσα να συμδράμει στην νέα προσπάθεια.

edessaikos.blogspot.gr

10 σχόλια:

  1. κατι αλάζει στην εδεσσα προς το καλυτερο επιτελους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειστε για γελια εκει στην εδεσσα....θα ταξετε εκ νεου λεφτα στα παιδια και μετα θα τους πληρωσετε με κουμπια..οπως λεει κ ο λαος αυγα με πορδες δεν βαφεις,,λυπαμε τους ποδοσφαιριστες που θα φανε κανονι....ΥΓ.τον ροναλντινιο ποτε θα τον ανακοινοσετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αλλάξτε φώτογραφια. Αυτός που βάλατε είναι ο γνωστός Μπίλης της έδεσσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το σκεπτικο της ομαδας είναι εξαιρετικο.Μπράβο στα παιδια του Εδεσσαικού για τον τρόπο που σκέφτονται.Το θέμα είναι ότι οι κακοβουλοι και οι μικρόψυχοι θα χτυπάνε με κάθε τρόπο.Ενας φίλαθλος του Αλμωπού Αριδαίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. προσ 12.27......κοιτα εσυ ποσα χρωστατε εκει στον Αλμωπο εσεις φετος και μη σας νοιαζει τι κανει η Εδεσσα....θελατε να ανεβειτε κατηγορια φουκαριαρηδες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ειναι σωστο ομαδες οπως οεδεσσαικος και αλμωπος ναφυγουν απο το τοπικο πρωταθλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο, ακούσαμε και κάτι καλό από τον Εδεσσαϊκό. Μακάρι να ανέβει κατηγοριες και να τον ακολουθούμε όπως και παλιά στα ταξίδια του ανα την Ελλάδα. Ενας Ριζαριώτης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αυτό το τουπέ της κακιάς ώρας λες και είναι με το ζόρι ο Αλμωπός στην Α1 σταματήστε το. Δεν μας κάνει καμιά χάρη, μη τρελαθουμε. Αφού δεν μπορεί να σταθεί σε μεγαλύτερη κατηγορία. Χωνέψτε το.

    Ένας fan του Γεροθανάση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Γεροθανασης ειναι fun του Αλμωπού πληροφορικαά 6.06. Εσυ μάλλον εισε μονιμως οφ σαιντ. Παλι πικραμενος θα εισαι? Γινε η Αλμωπός ή Εδεσσαικος να δεις μια ασπρη μέρα.

      Διαγραφή
  9. ποσο μα ποσο γελιοι ειστε εκει στην Εδεσσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News