Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Μοιρασιά στην Όρμα για Μέγα Αλέξανδρο και Δόξα Εξαπλατάνου

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στην Όρμα όπου ο τοπικός ΜΑ και η Δόξα Εξαπλατάνου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 παρουσία 500 και πλέον φιλάθλων των δυο ομάδων.

Το ματς ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να είναι πιο ζωηροί στην αρχή, να προσπαθούν να πιέσουν τους φιλοξενούμενους και να τα καταφέρνουν χωρίς όμως τις μεγάλες ευκαιρίες ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν νωθροί στην αρχή και έδειχναν κάπως ασύνδετοι μεσοεπιθετικά σιγά – σιγά όμως το ματς ισορρόπησε και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου παίχτηκε παιχνίδι κέντρου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στη πρώτη καλή φάση κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ και να ελέγχουν το παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να θέλουν να βγουν μπροστά όμως είναι ακίνδυνοι και νη μην μπορούν να ανοίξουν την άμυνα των γηπεδούχων όμως σε μια φάση τελικά τα κατάφεραν και τσίμπησαν τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

Στο 48’ ο γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ όταν ο Ντούσκου Γκάζι έγραψε το 1-0 όμως στο 74’ ο Βασίλης Κυριακίδης απάντησε για λογαριασμό των φιλοξενουμένων γράφοντας το 1-1 που ήταν και τελικό σκορ.

Διαιτητής του αγώνα ο Χρήστος Δεμερτζής.

Οι δύο ομάδες διαμαρτύρονται για τον μη καταλογισμό ενός πέναλτυ για την κάθε μία από τον διαιτητή στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

12 σχόλια:

  1. a re kuriakidh paixtara pali edwses mia anasa sthn omada....EXAPLATANOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ.ΧΑΣΑΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΔΑΦΟΣ.Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΚΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΥΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oso kai na mhn to ueloyn kapoioi sthn envsh o ejaplatanos ua souei.apo edv kai sto ejhs opoios diaithths erxete ua trvei prvta jylo kai meta to paixnidi.mhn tyxon kai janapei h dioikhsh hrema.ante poly trabhje h katastash.as jypnhsoyn oi paixtes mas prin einai arga.h orma mas pernaei xvris na plhronontai me 3 kaloys paixtes olo ki olo.as mpainoyn sta paixnidia me cyxh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολυ καλο παιχνιδι.πραγματικο ντερμπυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ. ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΕΝΤΑΣΗ, ΔΥΝΑΤΕΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΕΝΔΙΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΗΞΗ.
      ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
      ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ

      Διαγραφή
  5. Α ΡΕ ΞΑ ΜΟΥ ΜΑΓΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΚΕΤΗ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεμίρης-Λαμπρίδης ...μια χαρά φιλικό!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ.ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ

      Διαγραφή
  7. ποιος ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ;ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΚΑΛΗΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΙΣ ΔΟΞΑΣ ΣΑΣΑΡΙΔΗΣ...ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΨΥΧΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. paiktara lemonaki meta apo poso kairo ksana....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News