Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Τα παραπολιτικά της Αλμωπίας - Φωτογραφίες

Τα παραπολιτικά της Αλμωπίας:


 
Αρκετά καλές είναι οι εντυπώσεις που αφήνει, μέχρι στιγμής, ο Αντιδήμαρχος Σταύρος Καραμαριάς. Πολλοί είναι αυτοί που δεν περίμεναν να ανταποκριθεί τόσο καλά στις δύσκολες αρμοδιότητες που έχει αναλάβει και σίγουρα έχει βγάλει τον Δήμαρχο, που τον επέλεξε για αυτό το πόστο, ασπροπρόσωπο.

 
Με όλους καλά θέλει να τα έχει η Μαρτίνα Ζιάκα και απ’ ότι φαίνεται έχει καταφέρει να κερδίσει με τον χαρακτήρα της την συμπάθεια της πλειοψηφίας των Δημοτικών Συμβούλων.

 
«Θα σε στρώσει και σένα ο Συμπαραστάτης (Κλεισούρης)», είπε ο Πέτρος Ζέρζης απευθυνόμενος στον Χρήστο Σπρίτο, με τον οποίο είχε έναν έντονο διαπληκτισμό για τον ΧΥΤΑ. Ο κ. Σπρίτος πάντως του απάντησε πως «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται». Μόνο ο χρόνος θα δείξει ποιος από τους δύο θα πέσει μέσα στις προβλέψεις του.

 
Παραπάνω έγινε αναφορά στον Σταύρο Καραμαριά. Όμως και ο Τάσος Χρήστου δεν πάει πίσω, μιας και λόγω του χαμηλού του προφίλ αλλά και του δύσκολου πόστου που έχει αναλάβει, πολλοί πίστευαν ότι δεν θα τα καταφέρει. Ωστόσο, διαψευστήκαν και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο, μιας και ο ίδιος εργάζεται καθημερινά και σίγουρα οι κόποι του δεν θα πάνε χαμένοι.

 
Μεγάλο πολιτικό φάουλ έκανε ο Δήμαρχος Αλμωπίας, σχετικά με την άρνησή του να διαβάσει την επιστολή του Βασίλη Κανονίδη. Εκτέθηκε, μιας και φάνηκε ότι επιθυμούσε να «φιμώσει» τον πρώην πρόεδρο της ΔΕΥΑ. Δυστυχώς, κύριε Δήμαρχε, έχετε πολύ λίγα στελέχη που έχουν το θάρρος της γνώμης τους και ξέρουν να κάνουν προτάσεις. Και ένα από αυτά είναι και ο κ. Κανονίδης.


Φάουλ όμως έκανε και ο Πρόεδρος της Μηλιάς, ο οποίος εξέφρασε τα παράπονά του για την Αντιδήμαρχο Δέσποινα Καλδερεμτζή, χρησιμοποιώντας πολύ λάθος τρόπο, ο οποίος από πολλούς χαρακτηρίστηκε και ως «ξεκατίνιασμα» και όχι άδικα.

 
Η κ. Καλδερεμτζή πάντως κράτησε την ψυχραιμία της και απάντησε με ηρεμία, χωρίς ωστόσο να κρύψει τον εκνευρισμό της.

 
Στην προηγούμενη συνεδρίαση διαπιστώσαμε για άλλη μια φορά ότι κάποιες κακές συνήθειες δεν κόβονται. Είναι λυπηρό που κάποιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι ζουν μόνο για τη στιγμή που θα βγουν στο διάλλειμα και όσο είναι μέσα στην αίθουσα δεν ανοίγουν το στόμα τους.

 
Τον τελευταίο καιρό, ο Δήμαρχος Αλμωπίας βγαίνει πιο συχνά φωτογραφίες με τον Πασχάλη Κόϊο, παρά με τους δικούς του συμβούλους. Λέτε να ετοιμάζει καμιά δυνατή μεταγραφή;

 
Συνάντηση… κορυφής! Κάποιες φωτογραφίες δεν χρειάζεται καν να τις σχολιάσουμε… Μιλούν από μόνες τους!!

 
Τη σιωπή προτίμησε ο Τάσος Τσαβδάρης, ο οποίος στις ενδοπαραταξιακές διαδικασίες δεν κατάφερε να ξεπεράσει το Νίκο Παρούτογλου ώστε να προταθεί για τη ΔΕΥΑ. Φυσικά, γνωρίζει πολύ καλά το ρητό που λέει ότι γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος.

 
Για άλλη μια φορά προκάλεσε αρνητική εντύπωση το γεγονός ότι η παράταξη του Χρήστου Μπίνου, αποχώρησε αμέσως μετά τη συζήτηση των προ ημερησίας θεμάτων. Το ότι δεν δόθηκε ο λόγος στον Χρήστο Χουρσόγλου για να μιλήσει περισσότερο, σίγουρα δεν δικαιολογεί τις… άδειες καρέκλες.

 
«Φουσκώνει» η Κατερίνα Μπαγκή και γι’ αυτό αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση της προέδρου της Σχολικής Επιτροπής. Ωστόσο, συνεχίζει να ασκεί κανονικά τα καθήκοντά της ως πρόεδρος του ΚΕΚΠΑ. Πάντως, είναι κάπως άκομψο από την πλευρά Δημοτικών Συμβούλων να κάνουν αντιπολίτευση αναφερόμενοι στο γεγονός της εγκυμοσύνης της κ. Μπαγκή.

1 σχόλιο:

  1. Θελουμε νεους ανθρωπους στο δημο. Φτανει πια με τους παλιους. Σπιτι τωρα...θελουμε ανθρωπους που δεν διετελεσαν ποτε δημαρχοι.
    Νεες σελιδες , οχι πια ανθρωπους του χθες που ασχολουνται για να ζουν απο αυτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News