Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Εθελοντική αιμοδοσία σε Αριδαία και Έδεσσα

Στηρίζουμε τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες που χρειάζονται αίμα - Ενισχύουμε την Τράπεζα Αίματος της Α′ ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ

Η Α’ ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη Τακτική Εθελοντική Αιμοδοσία τον Απρίλιο του 2013.

Κινητό συνεργείο αιμοδοσίας θα βρίσκεται στην Αριδαία την Τρίτη 2 Απριλίου, στο Κέντρο Υγείας της πόλης, (ώρες: 09.00 το πρωί έως τις 13.00 το μεσημέρι).

Στην Έδεσσα, για 5 ημέρες, από τη Δευτέρα 22 , έως και την Παρασκευή 26 Απριλίου, οι συνάδελφοι μπορούν να δώσουν αίμα στο Νοσοκομείο της Έδεσσας (ώρα 09.00- 13.00 και απόγευμα 18.30-19.30).

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που θα δώσουν αίμα να στείλουν με FAX στο τηλέφωνο 2381083006 , τη ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ, για να γίνει έλεγχος των αποθεμάτων μας στην Τράπεζα Αίματος του Νοσοκομείου Έδεσσας.

Ο Πρόεδρος Σερμέτης Τριαντάφυλλος
Η Υπεύθυνη Αιμοδοσίας Δουλγερίδου Μαριάννα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News