Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Νέα αύξηση στο ρεύμα

Τα χρέη των νοικοκυριών από τα περίπου 380 εκατομμύρια το 2011 εκτινάχθηκαν πέρυσι στα 530 εκατομμύρια

1,3 δισ. έφτασαν οι οφειλές πολιτών στη ΔΕΗ που με τη σειρά της αύξησε τις διακοπές ρεύματος στα νοικοκυριά, ενώ ταυτόχρονα εκτινάχθηκαν και οι διακανονισμοί καθώς είναι εκατοντάδες χιλιάδες τα νοικοκυριά που θέλουν αλλά δεν μπορούν να πληρώσουν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα χρέη των νοικοκυριών από τα περίπου 380 εκατομμύρια το 2011 εκτινάχθηκαν πέρυσι στα 530 εκατομμύρια.

Μέσα σε όλα αυτά μετά την πρώτη αύξηση που μπήκε ήδη έρχεται βάσει Μνημονίου και η δεύτερη τον Μάιο, εξέλιξη που θα φέρει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση τους πολίτες.

Οι διακανονισμοί της ΔΕΗ έχουν αυξηθεί, όμως παράλληλα αυξήθηκαν και οι διακοπές ρεύματος, με τις οφειλές όσων έμειναν... στο σκοτάδι να φτάνουν τα 170 εκατομμύρια ευρώ.

3 σχόλια:

  1. alites, kapoia stigmi prepei na fulakistite gia oikonomika eglimata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχει ξεφύγει η φάση όλη.εχει γινει η δεη πιο ακριβη απ όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αύξηση στα τιμολόγια της αντίστοιχης υπηρεσίας ηλεκτρισμού στην γειτονική Βουλγαρία ήταν η αιτία της πτώσης της κυβέρνησης. Και επειδή οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από μόνες τους, η κινητοποίηση χιλιάδων Βούλγαρων στους δρόμους για οχτώ ημέρες ΈΡΙΞΕ την κυβέρνηση.
    ΕΜΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News