Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Ο Stan έρχεται στο club "Pothos" για μία μοναδική εμφάνιση

Μόνο στο Club “Pothos” στο Λουτράκι Αλμωπίας

Η πληροφορία είναι επίσημη και θεωρείται βέβαιο πως θα τρελάνει ολόκληρη την νεολαία της Αριδαίας.

Την Κυριακή 3 Μάρτιου ο αγαπημένος καλλιτέχνης "Stan" θα έρθει στο club "pothos" για μια και μοναδική εμφάνιση.

O Στράτος Αντιπαριώτης (καλλιτεχνικό όνομα Stan), γεννήθηκε στην Αθήνα την 1η Αυγούστου του 1987 και είναι δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής, παραγωγός τραγουδιών και συνθέτης τραγουδιών.

Το πρώτο επίσημο τραγούδι και βίντεο κλιπ του Stan, ήταν το τραγούδι σε συνεργασία με τον διάσημο τραγουδιστή και ράπερ NiVo, Αν Μου Φτάναν Τα Λεφτά, το οποίο έκανε τεράστια επιτυχία και στο YouTube έχει φτάσει μέχρι τις 3.000.000 προβολές.

Το επόμενο επίσημο τραγούδι του Stan είναι και το πρώτο single του. Με τίτλο Ταξίδεψε με, το βίντεο του έφτασε επίσης εώς και τις 3.000.000 προβολές, γυρισμένο στο νησί καταγωγής του Stan, την Πάρο.

Η περιοδεία του το 2011 σε Ελλάδα και Κύπρο ήταν sold out σε όλες τις πόλεις που εμφανίστηκε. Τον Οκτώβριο του 2011 κυκλοφόρησε το επόμενο τραγούδι του Stan, σε συνεργασία με το Ελληνικό συγκρότημα Nevma, στο τραγούδι Μες στο μυαλό μου.

Είναι σίγουρο πως την ερχόμενη Κυριακή οι φανατικοί θαυμαστές του από την Αριδαία και τα περίχωρα θα κατακλύσουν το συγκεκριμένο μαγαζί!!

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ARIDAIA NEWS

10 σχόλια:

  1. Εχω διασταυρωμενη πληροφορία ότι η είσοδος είναι 5 €. One night STAN

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News