Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Απίστευτοι χαρακτηρισμοί του Νίκου Αποστολίδη κατά του Δημήτρη Πασόη

Ένα σχόλιο το οποίο όπως ήταν φυσικό προκάλεσε αντιδράσεις συμβούλων της συμπολίτευσης

Απίστευτες σκηνές έλαβαν για άλλη μια φορά χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. Αλμωπίας.

Ο Νίκος Αποστολίδης μιλώντας για την υποβάθμιση της Αλμωπίας λόγω της απομάκρυνσης Δημόσιων Υπηρεσιών, χρησιμοποίησε για τον Δήμαρχο Αλμωπίας μία έκφραση, η οποία σίγουρα δεν αρμόζει σε κανέναν, ανεξάρτητα αν φέρει όντος ευθύνη ή όχι.

Συγκεκριμένα ο Δημοτικός Σύμβουλος απευθυνόμενος στον κ. Πασόη είπε ότι και πολύ του είναι να είναι πρόεδρος στο Λουτράκι, όμως για Δήμαρχος Αλμωπίας δεν κάνει.

Ένα σχόλιο το οποίο όπως ήταν φυσικό προκάλεσε αντιδράσεις συμβούλων της συμπολίτευσης, με τον Δήμαρχο να ζητά από τον κ. Αποστολίδη να ανακαλέσει.

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News