Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Άνοιξαν οι ουρανοί - Ποτάμια οι δρόμοι της Αριδαίας

Δείτε φωτογραφίες

Σε ποτάμια έχουν μετατραπεί οι δρόμοι της Αριδαίας.

Εδώ και λίγες ώρες, άνοιξαν οι ουρανοί και η βροχή πέφτει με πολύ μεγάλη δύναμη.

Οι δρόμοι έχουν πλημμυρίσει, ενώ σημειώθηκαν και κάποιες μικρής διάρκειας διακοπές ρεύματος.

Ας ελπίσουμε πως δεν θα δημιουργηθούν μεγαλύτερα προβλήματα και πως η βροχή θα κοπάσει, καθώς όπως αποδεικνύεται τα φρεάτια δεν είναι έτοιμα να υποδεχτούν όλον αυτόν τον όγκο νερού και θα πρέπει η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αλμωπίας να προχωρήσει με την πρώτη ευκαιρία στον καθαρισμό τους.

Δείτε φωτογραφίες:


 
 

13 σχόλια:

  1. mia xara htan h broxh den kseroyme ti theloyme epiteloys .as katalaboyme kai ligo xeimvna fetos.oso gia ta freatia o dhmos ti kanei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΒΑΡΑΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ,ΤΟΝ ΔΗΜΟ Ή ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ?ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ? Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΤΕΙΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ. ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ .ΕΝΩ ΕΔΩ,ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΗΔΑΕΙ Η ΚΑΘΕ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ. ΜΑΣ ΤΑΊΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΝΑ ΨΙΛΟΧΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ,ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΜΕ. ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΕΕΕ ! ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ , ΜΟΝΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. posa ypogeia plumirisan, mia xara htan i broxi leei o allos, stin kosmara sas eiste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΑΡΙΔΑΙΑ ,ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ,ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ,ΒΡΕΧΕΙ? ΓΊΝΕΤΑΙ ΜΙΚΡΗ ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΙ ΜΠΩΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΜΕΤΗΝ ΓΟΝΔΟΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ (ΠΡΟAIΡΕΤΙΚΟ)ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΙΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ,ΠΑΣ ΓΥΜΝΑΣΤHΡΙΟ ?ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ?ΜΠΑΣΚΕΤ?ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΑΡΙΧΗΣΗ?ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΓΥΜΑΝΣΤΙΡΙΟ ΣΕ ΚΟΛΥΜΒΙΤΙΡΙΟ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΗ(ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΉΤΑ)ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ 2013

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΡΕ Μ....Α 07.53 ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Η Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε φιλε που τα καθαρισε πριν 2-3 μερες που ημουν στην εθνικη τραπεζα στην ΑΡΙΔΑΙΑεκεινο το φρεατιο μπροστα στην τραπεζα κ τι δεν ειχε, μονο εμεις λειπαμε

      Διαγραφή
  7. τα σκουπιδια στα φρεατια δυστυχως απο εμας τους ευσυνηδητους πολιτες ειναι.πρεπει επιτελους να αναλαβουμε και μεις της ευθυνες που μας αναλογουν.πως μπορω να απαιτω για παραδειγμα να ειναι καθαρη η πολη οταν εγω ο ιδιως πεταω σκουπιδια.θα περασουν πολλα χρονια μεχρι να αποκτησουμε παιδεια αλλων ανεπτηγμενων ευρωπαικων χωρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. simera irthe kanenas ston exaplatano na dei pou to xalazi eixe asprisei ta panta?? 5 pontous xalazi eixe...mono gia tin aridaia kai tin aridaia..ksekoliste poia...den einai mono i aridaia.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News