Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Αξιολόγηση σε 11 Δήμους και 3 Περιφέρειες

Αξιολόγηση σε 11 δήμους και 3 Περιφέρειες

Στο τέλος Φεβρουαρίου αναμένεται να ξεκινήσει η αξιολόγηση των δομών και των υπηρεσιών σε έντεκα δήμους και τρεις Περιφέρειες της χώρας, πιλοτικά, καθώς ύστερα από έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών, αυτοί οι δήμοι θα μετάσχουν, κατά προτεραιότητα και με δική τους βούληση, στην αξιολόγηση.

Οι δήμοι που εντάχθηκαν στην αξιολόγηση, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, είναι: Αθηναίων, Αμφιλοχίας, Έδεσσας, Θεσσαλονίκης, Καλλιθέας, Λαρισαίων, Λευκάδας, Λεβαδέων, Λίμνης Πλαστήρα, Σκύρου και Κω, ενώ από τις Περιφέρειες θα αξιολογηθούν αυτές της Αττικής, της Δυτικής Ελλάδας και της Δυτικής Μακεδονίας.

Σημειώνεται ότι οι συγκεκριμένοι ΟΤΑ θα πρέπει να συστήσουν δική τους Ομάδα Εργασίας προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη οργάνωση της διαδικασίας, ο συντονισμός και η επιτάχυνση των ενεργειών με στόχο την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών.

---
Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News