Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Δήλωση του προπονητή του Μέγα Αλέξανδρου Ν. Μυλοτόπου

Δήλωση του προπονητή του Μέγα Αλέξανδρου Ν. Μυλοτόπου Λάζαρου Μακρίδη στο Aridaia News

Δήλωση του προπονητή του Μέγα Αλέξανδρου Ν. Μυλοτόπου Λάζαρου Μακρίδη στο Aridaia News:

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω το Aridaia News για τη φιλοξενία.

Ο λόγος που προχώρησα στη συγκεκριμένη δήλωση είναι να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους για την παρουσία μου τα 2,5 χρόνια στον Μέγα Αλέξανδρο Ν. Μυλοτόπου.

Αρχικά ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές, ακόμα και αυτούς που έφυγαν και ειδικά τον Καραμεταξά Παναγιώτη, τον Φάβα Κώστα, τον Βαγγέλη Αντωνιάδη, τον Δουλγερίδη Λευτέρη και όλα τα παιδιά που ήταν πέρσι μαζί μας και φέτος δεν είναι.

Αυτά τα 2,5 χρόνια κρατήσαμε την ομάδα σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο, αγωνιζόμενοι με τις ιστορικά μεγαλύτερες ομάδες του Ν. Πέλλας, όπως είναι ο Εδεσσαϊκός, ο Αλμωπός, καθώς και ομάδες που χτίζουν τώρα την ιστορία τους, όπως η Πέλλα, ο Προφήτης Ηλίας κ.α.

Νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές που κράτησαν ψηλά την ομάδα, αήττητη 15 μήνες, από τις 31 Οκτωβρίου 2011 όταν ηττήθηκε η ομάδα πάλι από τον Αλμωπό. Δεν ξέρω αν έχει καταγραφεί άλλη φορά παρόμοιο ρεκόρ από άλλη ομάδα. Έτσι κατακτήσαμε πέρσι το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρό μου τον Λευτέρη Κιουκπάσογλου, καθώς η συνεργασία μας είναι άψογη, δεν μου έχει αρνηθεί ποτέ τίποτα και μαζί καταφέραμε να πάμε την ομάδα ψηλά.

Οι ποδοσφαιριστές μου θέλω να ξέρουν ότι είμαι πάρα πολύ περήφανος γι’ αυτούς, ακόμα και τώρα που η ομάδα έκανε δύο συνεχόμενες ήττες. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω τόσο αξιοπρεπείς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ μου, πάνω απ’ όλα αυτό που διδάσκονται αυτά τα παιδιά είναι η αξιοπρέπεια. Θέλουμε να παίζουμε μέσα στο γήπεδο και να καταφέρνουμε τις νίκες με τον αγώνα και τον ιδρώτα μας.

Θα ήταν παράλειψή μου αν δεν ανέφερα ότι η αιτία που η ομάδα έπεσε από την κορυφή μετά από πολύ καιρό είμαι εγώ ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστής και αναλαμβάνω την ευθύνη μου. Έχουμε συσσωρεύσει μία κούραση την οποία δεν καταφέραμε να καταπολεμήσουμε κατά τη διάρκεια των διακοπών, γι’ αυτό είμαστε δικαιολογημένοι. Από εδώ και πέρα θα προσπαθήσουμε να πάμε και πάλι ψηλά.

Η αλήθεια είναι ότι οι διαιτησίες που είχαμε ήταν τραγικές είτε είχαν δόλο, είτε όχι, αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω. Και δεν είναι τραγικές μόνο στα δικά μας παιχνίδια, αλλά και σε άλλα. Στόχος μου δεν είναι να απαξιώσω την διαιτησία, καλό θα είναι όμως να δοθεί περισσότερη προσοχή σε αυτό το θέμα.

Πέρσι ήμασταν εμείς που πατήσαμε την κορυφή. Πολλοί μας αποκάλεσαν «η ομάδα των γερόντων». Εγώ έχω να πω ότι η ομάδα μας έπεσε από την κορυφή, επειδή οι ομάδες που διεκδικούν επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα, ο Αλμωπός και ο Μ.Α. Ν. Πέλλας, είναι εξίσου δυνατές με το Ν. Μυλότοπο. Πρόκειται για ομάδες με άξιους ποδοσφαιριστές και ορθά το πρωτάθλημα «παίζεται» ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες. Τις ευχαριστούμε θερμά για αυτόν τον πολύ ωραίο και καθαρό αγώνα που δίνει η κάθε μια ομάδα

Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους τους αναγνώστες του Aridaia News και να σας ευχαριστήσω για άλλη μια φορά για τη φιλοξενία».

7 σχόλια:

  1. Λαζαρε είσαι καλό παληκάρι και ξηγημένος ανθρωπος.Προπονητοποδοσφαιρικά όμως συγχαίρεις 3 35χρονα παληκάρια που εφυγαν και τα αναπολείς.Παιρνεις στις μεταγραφες άλλον εναν 38χρονο το φίλο Τσοβαλάκογλου για να δώσουμε ποιό χαρακτηρισμό? την ομάδα των νεων? την ομάδα του ομορφου ποδοσφαίρου? είναι εκτιμητέα η εξαιρετική δουλεια που κάνεις αλλά δεν πρέπει ο Μυλότοπος πχ να είναι το φυτώριο της Αναγεννησης και όχι η ομάδα των βετεράνων αυτής?Δεν πρέπει να παίζουν απ το χωριό 4-5παιδια?Οχι 11.
    Για τη διαιτησία ολοι εχουν παράπονα.Θυμήσου όμως πόσες φορές ήπιες καφε με το Λάζαρο πέρυσι και πόσες άλλοι προπονητές.Και πάλι συγχαρητήρια για την πραγματικά καλή δουλειά που έχεις κάνει εσύ συγκεκριμένα ο Λαζαρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kai mono oti to kalokairi apodynamvuhke o mylotopos kai oloi elegan oti paei na svuei.kai einai prvtos ayto pistonete ston makridh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. eseis toulaxiston mhn milate geia diatisia makridi eiste i evnooumeni sas lipi o karipidis e xaxaxax alla ontos kaneis kalh douleia exeis kalh omada kalh seinexeia .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. polloi proponites tha hthela na exoun authn thn thesh pou exeis twra..exeis fwbera paidia kai fwberous podosfairistes..sunexeise authn thn douleia na kratas to xwrio mas ekei pshla..se euxaristoume..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλη η αναφορα σου στην διαιτησια αλλα ηρθε τωρα και οχι πριν απο 2 βδομαδες,η ομαδα σου ειναι πραγματικα αξιολογη και θα πρεπει να εισαι περηφανος γι αυτο.Οσο για δολο κτλ ενταξει ειναι αμαρτια να αναφερονται τετοια σκηνικα,μην ξεχνας πως και στις νικες σου παρομοιες διαιτησιες ειχες.Ελλαδισταν ομως,δεν σ αδικω,κανεις δεν εχει το σθενος να δεχτει μια ηττα,κλεινοντας σαν στοχος ολων αυτων των ομαδων καλο θα ηταν να ειναι το αλμα καποιων ποδοσφαιριστων στα επαγγελματικα πρωταθληματα και οχι να διακριθει το εκαστοτε χωριο η η εκαστοτε ομαδα,αν αυτο μπορει να συνδιαστει με το αλμα των ποδοσφαιριστων ακομα καλυτερα.Καλη χρονια και σε σενα μακαρι να συνεχισεις να κοσμεις με την παρουσια σου το ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. lazare se vriskw adiavasto o profitis einai to ekto istoriko swmateio sto n.pellas apla twra prospathei edw kai 3 xronia na kanei kati kalo alla................

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News