Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Αυτοί είναι οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Πέλλας

Η ανακοίνωση

Στον ορισμό νέων Αντιδημάρχων προχώρησε ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Ορίζει τους παρακάτω Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας α) Τόσιο Γεώργιο, β) Πασσαλή Χρήστο, γ) Τοπάλογλου Στέφανο, δ) Δεληγιαννίδη Κων-νο ε) Σαμόπουλο Νικόλαο στ) Βασιλειάδη Βασίλειο ζ) Ανδρεάδη Γεώργιο ως Αντιδημάρχους από 02-01-2013 έως 31-08-2014 και τους μεταβιβάζουμε τις παρακάτω αρμοδιότητες αναλυτικά:

1. Στον κ. Τόσιο Γεώργιο Αντιδήμαρχο στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Γιαννιτσών τις αρμοδιότητες α, β, γ, δ, ε, της §4 του άρθρου 59 του Ν.3852/2010 και συγκεκριμένα: α) Έχουν την ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στην δημοτική ενότητα β) Παρακολουθούν την εξέλιξη των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη δημοτική ενότητα γ) Μεριμνούν για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα δ) Υπογράφουν με εξουσιοδότηση του δημάρχου, βεβαιώσεις, πιστοποιητικά και λοιπά διοικητικά έγγραφα που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της δημοτικής ενότητας, όπως την έκδοση πιστοποιητικών προσωπικής και οικογενειακής κατάστασης, την έκδοση βεβαιώσεων μόνιμης κατοικίας, την τέλεση πολιτικών γάμων, την έκδοση αδειών ταφής, τη χορήγηση αδειών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και τη σφράγιση αυτών, τη χορήγηση αδειών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών διαδικτύου και τη σφράγιση αυτών, τη χορήγηση άδειας μουσικών οργάνων, τη χορήγηση αδειών διενέργειας ψυχαγωγικών τεχνικών παιγνίων και τη σφράγιση αυτών, τα θέματα διαφάνειας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης ε) Συνεργάζονται με τους προέδρους των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους. Επίσης, τη θεώρηση αντιγράφων και φωτοαντιγράφων εγγράφων, τη θεώρηση του γνησίου της υπογραφής καθώς και εκείνες που αφορούν τις καθ’ ύλην αρμοδιότητες της Δημοτικής Αστυνομίας, της κοινωνικής πολιτικής και της πολιτικής ισότητας των φύλων. Ο ανωτέρω δεν δικαιούται την αντιμισθία.

2. Στον κ. Πασσαλή Χρήστο Αντιδήμαρχο στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Κρύας Βρύσης τις παρακάτω αρμοδιότητες α, β, γ, δ, ε, της §4 του άρθρου 59 του Ν.3852/2010 και συγκεκριμένα: α) Έχουν την ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στην δημοτική ενότητα β) Παρακολουθούν την εξέλιξη των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη δημοτική ενότητα γ) Μεριμνούν για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα δ) Υπογράφουν με εξουσιοδότηση του δημάρχου, βεβαιώσεις, πιστοποιητικά και λοιπά διοικητικά έγγραφα που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της δημοτικής ενότητας, όπως την έκδοση πιστοποιητικών προσωπικής και οικογενειακής κατάστασης, την έκδοση βεβαιώσεων μόνιμης κατοικίας, την τέλεση πολιτικών γάμων, την έκδοση αδειών ταφής, τη χορήγηση αδειών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και τη σφράγιση αυτών, τη χορήγηση αδειών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών διαδικτύου και τη σφράγιση αυτών, τη χορήγηση άδειας μουσικών οργάνων, τη χορήγηση αδειών διενέργειας ψυχαγωγικών τεχνικών παιγνίων και τη σφράγιση αυτών, τα θέματα διαφάνειας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης ε) Συνεργάζονται με τους προέδρους των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους. Επίσης, τη θεώρηση αντιγράφων και φωτοαντιγράφων εγγράφων, θεώρηση του γνησίου της υπογραφής καθώς και εκείνες που αφορούν τις καθ’ ύλην αρμοδιότητες τεχνολογίας, πληροφορικής και επικοινωνιών. Ο ανωτέρω δεν δικαιούται την αντιμισθία.

3. Στον κ. Τοπάλογλου Στέφανο Αντιδήμαρχο στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Μεγάλου Αλεξάνδρου τις παρακάτω αρμοδιότητες α, β, γ, δ, ε, της §4 του άρθρου 59 του Ν.3852/2010 και συγκεκριμένα: α) Έχουν την ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στην δημοτική ενότητα β) Παρακολουθούν την εξέλιξη των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη δημοτική ενότητα γ) Μεριμνούν για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα δ) Υπογράφουν με εξουσιοδότηση του δημάρχου, βεβαιώσεις, πιστοποιητικά και λοιπά διοικητικά έγγραφα που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της δημοτικής ενότητας, όπως την έκδοση πιστοποιητικών προσωπικής και οικογενειακής κατάστασης, την έκδοση βεβαιώσεων μόνιμης κατοικίας, την τέλεση πολιτικών γάμων, την έκδοση αδειών ταφής, τη χορήγηση αδειών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και τη σφράγιση αυτών, τη χορήγηση αδειών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών διαδικτύου και τη σφράγιση αυτών, τη χορήγηση άδειας μουσικών οργάνων, τη χορήγηση αδειών διενέργειας ψυχαγωγικών τεχνικών παιγνίων και τη σφράγιση αυτών, τα θέματα διαφάνειας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης ε) Συνεργάζονται με τους προέδρους των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους. Επίσης, τη θεώρηση αντιγράφων και φωτοαντιγράφων εγγράφων, θεώρηση του γνησίου της υπογραφής καθώς και εκείνες που αφορούν τις καθ’ ύλην αρμοδιότητες παιδείας, πολιτισμού, αθλητισμού, νέας γενιάς. Ο ανωτέρω έχει το δικαίωμα να επιλέξει είτε τις πλήρεις αποδοχές της οργανικής του θέσης είτε την αντιμισθία.

4. Στον κ. Δεληγιαννίδη Κωνσταντίνο Αντιδήμαρχο στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Κύρρου τις παρακάτω αρμοδιότητες α, β, γ, δ, ε, της §4 του άρθρου 59 του Ν.3852/2010 και συγκεκριμένα: α) Έχουν την ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στην δημοτική ενότητα β) Παρακολουθούν την εξέλιξη των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη δημοτική ενότητα γ) Μεριμνούν για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα δ) Υπογράφουν με εξουσιοδότηση του δημάρχου, βεβαιώσεις, πιστοποιητικά και λοιπά διοικητικά έγγραφα που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της δημοτικής ενότητας, όπως την έκδοση πιστοποιητικών προσωπικής και οικογενειακής κατάστασης, την έκδοση βεβαιώσεων μόνιμης κατοικίας, την τέλεση πολιτικών γάμων, την έκδοση αδειών ταφής, τη χορήγηση αδειών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και τη σφράγιση αυτών, τη χορήγηση αδειών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών διαδικτύου και τη σφράγιση αυτών, τη χορήγηση άδειας μουσικών οργάνων, τη χορήγηση αδειών διενέργειας ψυχαγωγικών τεχνικών παιγνίων και τη σφράγιση αυτών, τα θέματα διαφάνειας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης ε) Συνεργάζονται με τους προέδρους των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους. Επίσης, στον κ. Δεληγιαννίδη Κωνσταντίνο μεταβιβάζει τις καθ’ ύλην αρμοδιότητες που αφορούν την Τεχνική Υπηρεσία, την Πολεοδομία, καθώς και εκείνες που αφορούν τη θεώρηση αντιγράφων και φωτοαντιγράφων εγγράφων και τη θεώρηση του γνησίου της υπογραφής. Ο ανωτέρω έχει το δικαίωμα να επιλέξει είτε τις πλήρεις αποδοχές της οργανικής του θέσης είτε την αντιμισθία.

5. Στον κ. Σαμόπουλο Νικόλαο Αντιδήμαρχο στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Πέλλας τις παρακάτω αρμοδιότητες α, β, γ, δ, ε, της §4 του άρθρου 59 του Ν.3852/2010 και συγκεκριμένα: α) Έχουν την ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στην δημοτική ενότητα β) Παρακολουθούν την εξέλιξη των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη δημοτική ενότητα γ) Μεριμνούν για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα δ) Υπογράφουν με εξουσιοδότηση του δημάρχου, βεβαιώσεις, πιστοποιητικά και λοιπά διοικητικά έγγραφα που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της δημοτικής ενότητας, όπως την έκδοση πιστοποιητικών προσωπικής και οικογενειακής κατάστασης, την έκδοση βεβαιώσεων μόνιμης κατοικίας, την τέλεση πολιτικών γάμων, την έκδοση αδειών ταφής, τη χορήγηση αδειών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και τη σφράγιση αυτών, τη χορήγηση αδειών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών διαδικτύου και τη σφράγιση αυτών, τη χορήγηση άδειας μουσικών οργάνων, τη χορήγηση αδειών διενέργειας ψυχαγωγικών τεχνικών παιγνίων και τη σφράγιση αυτών, τα θέματα διαφάνειας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης ε) Συνεργάζονται με τους προέδρους των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους. Επίσης, τη θεώρηση αντιγράφων και φωτοαντιγράφων εγγράφων, θεώρηση του γνησίου της υπογραφής καθώς και εκείνες που αφορούν τις καθ’ ύλην αρμοδιότητες γεωργίας, κτηνοτροφίας. Ο ανωτέρω έχει το δικαίωμα να επιλέξει είτε τις πλήρεις αποδοχές της οργανικής του θέσης είτε την αντιμισθία.

6. Στον κ. Βασιλειάδη Βασίλειο Αντιδήμαρχο τις καθ’ ύλη αρμοδιότητες που αφορούν την Οικονομική Υπηρεσία, τον Προγραμματισμό και την Ανάπτυξη, τη Διαφάνεια και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση καθώς και εκείνες που αφορούν τη θεώρηση αντιγράφων και φωτοαντιγράφων εγγράφων και τη θεώρηση του γνησίου της υπογραφής. Ο ανωτέρω έχει το δικαίωμα να επιλέξει είτε τις πλήρεις αποδοχές της οργανικής του θέσης είτε την αντιμισθία.

7. Στον κ. Ανδρεάδη Γεώργιο Αντιδήμαρχο τις καθ’ ύλη αρμοδιότητες που αφορούν την καθαριότητα, το περιβάλλον το πράσινο, την πολιτική προστασία, τη Διοίκηση – Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, τη Διαφάνεια και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση καθώς και εκείνες που αφορούν τη θεώρηση αντιγράφων και φωτοαντιγράφων εγγράφων και τη θεώρηση του γνησίου της υπογραφής. Ο ανωτέρω έχει το δικαίωμα να επιλέξει είτε τις πλήρεις αποδοχές της οργανικής του θέσης είτε την αντιμισθία.

Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται τις αρμοδιότητές του ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Τόσιος Γεώργιος. Όταν ο ανωτέρω Αντιδήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τις αρμοδιότητές του ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Δεληγιαννίδης Κωνσταντίνος. Όταν ο ανωτέρω Αντιδήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τις αρμοδιότητές του ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ.Βασιλειάδης Βασίλειος.

Αν ο κατά τόπο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Γιαννιτσών απουσιάζει ή κωλύεται τις αρμοδιότητες του ασκεί ο Αντιδήμαρχος Δεληγιαννίδης Κωνσταντίνος ή ο ίδιος ο Δήμαρχος.

Αν ο κατά τόπο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Κρύας Βρύσης απουσιάζει ή κωλύεται τις αρμοδιότητες του ασκεί ο Αντιδήμαρχος Τοπάλογλου Στέφανος ή ο ίδιος ο Δήμαρχος.

Αν ο κατά τόπο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Μ. Αλεξάνδρου απουσιάζει ή κωλύεται τις αρμοδιότητες του ασκεί ο Αντιδήμαρχος Πασσαλής Χρήστος ή ο ίδιος ο Δήμαρχος.

Αν ο κατά τόπο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Κύρρου απουσιάζει ή κωλύεται τις αρμοδιότητες του ασκεί ο Αντιδήμαρχος Ανδρεάδης Γεώργιος ή ο ίδιος ο Δήμαρχος.

Αν ο κατά τόπο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Πέλλας απουσιάζει ή κωλύεται τις αρμοδιότητες του ασκεί ο Αντιδήμαρχος Τόσιος Γεώργιος ή ο ίδιος ο Δήμαρχος.

Αν οι καθ’ ύλη Αντιδήμαρχοι απουσιάζουν ή κωλύονται, τις αρμοδιότητές τους ασκεί ο Δήμαρχος.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΣΤΑΜΚΟΣ

8 σχόλια:

  1. Μπράβο στον δήμαρχο που επέλεξε ένα νέο ανθρωπο για τα οικονομικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να καταλαβετε το επίπεδο, εαν ο Στάμκος απουσιαζει τον αντικαθιστά ο ΤΟΣΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πες μας ομως και το δικο σου ονομα για να αξιολογησουμε και το δικο σου επιπεδο (αμφιβαλλω αν γνωριζεις τον Τοσιο και μιλάς)

    Το σχημα ειναι καλο και μπορει να παει τον συνδιασμο στις επομενες Εκλογες με πολλες πιθανοτητες να κερδισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ά ρε Ανδρεάδη! Αντιδήμαρχος; Ποιος να το φανταζόταν το 06; Ποιος να το φανταζόταν;;; Χρωστάς πολλά στον Πλιόγκα, πάρα πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eχουμε να γελάσουμε πολύ τον επόμενο 1,5 χρόνο, ε Ανδρεάδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Βασιλειάδης θα συνεχίσει το τιτάνιο έργο του Κωβαίου. (εγώ δεν ξερω πάντε στο Δήμαρχο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πασσαλή πρόσεχε μην σε φάνε τα αρπακτικά εκεί στην Κρύα Βρύση όπως και τον Αηβαζίδη , εκεί υπάρχουν 3 ειδών γιάφκες , Θεοδωρίδη - Στάμκου και ων αντιδραστικών , άμα αφήσεις και πάρουν το λόγο μια από τις τρεις , οι άλλοι δύο σε έφαγαν μέχρι να πεις τρία , για αυτό πάρε το μαχαίρι από την αρχή , ένας φίλος σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλες οι αλλαγες, νομιζω θα παμε καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News