Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΕΠΣ Πέλλας - Εθνική Αλβανίας Νέων 0 - 2

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΝΕΩΝ U -18 0 - 2

Στον 3ο συνεχόμενο αγώνα του διεθνούς τουρνουά η ομάδα Νέων της ΕΠΣ Πέλλας ηττήθηκε με σκόρ 2-0 από την Εθνική Νέων Αλβανίας.

Σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι όπου κυριάρχησε το πάθος και η δύναμη , το Εθνικό συγκρότημα της Αλβανίας έχοντας την υπεροχή του παιχνιδιού κατάφερε να προηγηθεί στο 33΄ του αγώνα με τον YMERAJ που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό και διπλασίασε τα τέρματά του στο 39΄ με αυτογκόλ του Παπαδόπουλου σε σύγχυση στα καρέ της Πέλλας.

Στο 2ο ημίχρονο του αγώνα η ΕΠΣ Πέλλας προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι αλλά οι ευκαιρίες που πραγματοποίησε δεν κατάφεραν να αλλάξουν το δίκαιο αποτέλεσμα του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως προπονητής της Εθνικής Αλβανίας U - 18 είναι ο γνωστός τερματοφύλακας Φώτης Στρακόσια, καθώς επίσης πέντε ποδοσφαιριστές της Αλβανίας αγωνίζονται σε Ελληνικές ΠΑΕ και οι υπόλοιποι σε ευρωπαϊκές ομάδες.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: ΓΚΕΜΙΣΟΓΛΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ , ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ι, ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ, ΜΟΝΟΓΕΝΙΔΗΣ, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, ΧΟΝΤΖΙΑΣ (ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΚΟΥΜΠΟΣ, ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ, ΜΠΟΖΙΝΗΣ, ΘΥΜΝΙΟΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΛΟΣ).

ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΒΑΝΙΑΣ U-18: GJONIKAJ, SIKU, MARKU, LULAJ, YMERAJ, GAVAZAJ, MEKSHI, GJOSHI, BUNJAKU, TABAKU, QOSE (ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ : LLAGAMI , VUTHAJ, CEKICI, YMERALILAJ, GRABOVA, KALAJA).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News